Snelle levering goed product

Snelle levering goed product. Ook retourservice is prima. Bedrag werd in paar dagen terug gestort.

Helemaal ok

Alles is prima gegaan

Prima shop en prima service

Miin ventilator shutters sloten niet goed af, zonder problemen kon ik het ruilen in de winkel.

super

zeer snelle levering

Alles kan altijd beter

heb een mail gestuurd waarom ik een product heb teruggestuurd en advies gevraagd voor alternatief.

Hier meerdere malen materiaal gekocht voor afzuiging. De website is overzichtelijk en geeft voldoende informatie, deze geeft de klant al veel informatie. Bij onduidelijkheden of lastige situaties is de klantenservice goed bereikbaar en schakelt door naar een medewerker die er verstand van heeft. Deze denkt dan ook mee voor een oplossing. Het assortiment is erg ruim en kwalitatief hoog, benodigde materialen incl. montagematerialen zijn hier vrijwel altijd verkrijgbaar. De prijs zal conform concurrentie zijn, is in ieder geval niet te hoog. Een verzending is goed verpakt (ondanks de vaak grotere formaten) en snel. Een onverhoopte RMA is geen probleem en wordt goed afgehandeld. Dan wordt zo'n firma al snel de preferred supplier.

Uitstekende webshop met prima service

Toen onze badkamer ventilator stuk ging, hadden we snel een nieuwe nodig. De website geeft een goed overzicht van de producten en alternatieven. Er is zelfs dezelfde dag levering mogelijk! Top site!

Prima prijs, goed product en snel geleverd

Ik kende het bedrijf niet maar vanwege een kapotte doorvoerpan kwam ik uit bij ventilatieshop.nl Zij hadden het product op voorraad, zijn scherp met hun prijs en werd snel geleverd, wat wil een mens nog meet?

Goed en stipt op tijd.

We waren met het dak bezig en toen de opzichter kwam kijken werd er geconstateerd dat er nog een ontluchting bij moest komen. En wetende dat jullie snel reageren hebben we dat bij jullie besteld.

goede informatie en snelle levering

een goed product van mooie kwaliteit

Alles netjes en optijd afgeleverd

Ventilatieshop doet uitstekend zijn best om je snel en goed van dienst te zijn.

Snelle levering. Goed verpakt verzonden. Product ziet er mooi uit en voldoet aan de verwachtingen.

Snelle correcte levering

De ventilator en buis met rooster werden snel geleverd. De ventilator is nog niet geplaatst zodat ik nog geen mening heb over de afzuig capaciteit en zijn geproduceerd lawaai

Eindelijk geen tocht!

Binnen 1 dag in huis! Ik pakte het uit en was gelijk erg tevreden over hoe degelijk en stevig het materiaal is. Makkelijk te monteren en merkte gelijk verschil met de tocht die door de afzuigkap kwam. Wel eerst even getest of de terugklap delen ook open gaan op de laagste stand maar ook dat was goed. Wij zijn erg tevreden! 10 min werk.

Goede snelle service

Bestellingen razendsnel geleverd zonder problemen. Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd zonder problemen snel en goed geleverd

Precies wat ik nodig had

Ik kijk al jaren uit naar een oplossing voor voor mijn hete lucht verwarming. Tot ik op jullie site terecht kwam en de juiste rechthoekige kanaal zag staan. Helemaal goed.

Bestelling correct behandeld

Snelle en correcte levering.

Levering is volgens afspraak verlopen.

Snelle en professionele service

Overzichtige site met scherpe prijzen.

Goede service en producten.

Ik had een vraag en werd goed geholpen. Artikelen worden snel toegestuurd.

Alles klopt

Na een ronde over de mogelijkheden, snel keuze gemaakt en besteld. Daarna verliep alles prima.

Alles klopt, zelfs op voorhand de handleiding ontvangen

Prima produkt met snelle levering

Erg blij met de aankoop. Zoals beloofd is geluid zeer laag en installatie beschrijving heel goed.

snel en solide geleverd

De levering was zoals aangegeven binnen een dag gedaan en de ventilatiebox was goed verpakt. De box paste op de plaats van de oude box. Kan niet beter.

Prima levering

Prima snelle levering. Product is in orde en werkt uitstekend

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.