Op tijd geleverd voor een gunstige prijs.

Al meerdere malen hier ventilatie materiaal besteld vanwege de correcte leveringen en goede prijzen. Bij de welbekende groothandels betaal je ondanks zakelijke kortingen meer dan bij Ventilatieshop.com Zeker aan te bevelen.

Goed en duidelijk bedrijf mooie artikelen

Ik had diverse afdek-, ventilatie kappen, spirobuis en roosters nodig net als altijd alles naar wens te kiezen en snel thuis bezorgd !!

Top. Duidelijke website snelle levering.

Snelle levering.

Snel en compleet

Levering was zeer snel, en alles was conform de omschrijving

Snelle levering keurig verpakt. En net product

Prima service snelle levering en keurig product

Kwaliteit en verzenden van artikelen prima, retour slecht.

Je kan alleen een gehele zending retourneren. Jammer als je iets teveel hebt gekocht omdat je niet zeker bent wat je precies nodig hebt.

Prima shop

Ruim assortiment, vlotte levering.

Altijd correct geleverd en snel

Kwaliteit en prijs zijn voor mij doorslaggevend en dat het goed verpakt is en ook de snelle levering. Ga zo door.

Snel besteld snel binnen. Goed verpakt

Super goed

Super van a tot z. Zeer tevreden

Top!!

Goed geholpen na een telefonisch contact Snel verzonden Makkelijknom te installeren Top!!

Makkelijk besteld, snel geleverd, goed product

Makkelijk besteld, snel geleverd, goed product

Top product

Snelle levering, goed product. Zeer tevreden.

Keurig op tijd bezorgd en behulpzame helpdesk

Ik wilde zelf de dipswitches instellen, kreeg keurig de handleiding toegestuurd

- Snelle levering - goede retourservice - goede (geautomatiseerde) communicatie in het bestel- en retourproces.

Makkelijk om aan te sluiten.

Het ging mij ook om het geluid deze is erg stil. Ga er nog een binnenkort met timer kopen voor de badkamer.

Goed en snel.

Paar keer al iets besteld. Altijd goed verpakt en snel. En als je belt wordt je altijd goed tewoord gestaan. Helemaal prima.

Snelle levering. Klasse product

Vandaag besteld morgen in huis. Dit maken ze waar. Ook zeer tevreden over het bestelde ventilatierooster

Kwaliteit product en snel geleverd

Goede telefonisch advies zorgde ervoor dat ik het juiste product bestelde.

Snel geleverd, scherpe prijs.

Een geïsoleerde flexibele slang besteld, met slangkklemmen. Precies wat ik verwacht had en snel geleverd.

Prima webshop, maar lees de kleine letters.

Prima webshop. Niet de goedkoopste, maar wel hier besteld omdat zowel boven als onderaan de website staat vermeld "voor 23.59 besteld, morgen geleverd". Helaas geldt dit dus niet op vrijdagavond en heb ik mijn pakket ipv 1 dag, pas 5 dagen later opgehaald bij een punt. Heb dit gemeld aan de webshop, hopelijk hebben ze deze misleidende reclame ondertussen aangepast.

een vraag gesteld met foto's prima antwoord ontvangen.

ik moest een terugslagklep hebben voor het afvoerkanaal van de afzuigkap. met wat foto's en maten het juiste artikel ku nen bestellen. En ook een snelle levering! Top dus. Bedankt!

Nette webshop en netjes volgens afspraak bezorgd,dus prima.

Gewoon goed snel geleverd

Laat besteld maar toch gewoon volgende dag binnen.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.