top zoals het hoort

2 verschillende ventilatoren besteld, heel snel in huis, voor de ene had ik achteraf een verkeerde besteld, dus extra nieuwe besteld welke ook heel snel binnen was, de verkeerde terug gestuurd en binnen enkele dagen geld alweer retour gehad. telkens overal mail gehad over de status. kortom top zoals het hoort.

Perfect en snel geregeld

Altijd weer!!

prima geregeld!

kopen via de website die duidelijk is. Levering was snel geregeld. Top!

Goed geregeld

Alles netjes op tijd in de avond geleverd. En goede kwaliteit

Deskundige en snelle service

IK had een probleempje uit te leggen omtrent de schakelaar van mijn ventilator. Na toesturen van foto, werd ik snel geadviseerd, en deed ik aankoop van een nieuwe schakelaar. De volgende dag werd de schakelaar thuis bezorgd. Kortom: prima service.

Goede buisventilator en snelle levering.

Goede product omschrijving op de site en bijpassende producten erbij vermeld. Snelle levering. Het werkt prima!

Duidelijke website. Snelle levering. Doen wat ze beloven Gewoon top.

Voortreffelijk exact volgens afspraak

Hele goed ervaring, bestellen is simpel, prima website en alles verlopen zoals belooft

Precies en snel geleverd.

Snel geleverd, factuur met handleiding van de apparaten. De zelfde dag, handig en overzichtelijk. Netjes verpakt alles naar wens. Voor mij de tweede keer. Toppie

Snel goede kwaliteit

Prima website artikel snel gevonden met de keuze tool.. Bestelling was daarna de volgende dag geleverd super.

Groot assortiment, snelle levering

gewoon betrouwbaar en een goed assortiment. Paar keer iets besteld tijdens de bouw en het kwam allemaal op tijd binnen, waardoor we geen vertraging op hebben gelopen.

Snelle levering goed produkt

Snelle levering, produkt ziet er goed uit

uitstekend

Eerst gebeld voor advies, was duidelijk in uitleg. En snelle levering

perfecte webshop, met uitgebreid assortiment

Goed advies en er wordt door de medewerkers meegedacht voor oplossingen

In een woord goed

Vandaag besteld, morgen correct geleverd.

snelle levering.

uitgebreid assortiment en kwalitatief goed

Prima geregeld en goede communictie

De bestelde spullen snel ontvangen, hierna zijn mijn vragen goed beantwoord en is de nalevering ook weer snel geregeld.

Tabletrooster

Rooster ziet er perfect uit. Wel wil ik een opmerking maken over de snelheid van de levering. Als je bestelt staat er dat het de volgende dag geleverd zal worden. Ik heb nu drie keer besteld en steeds is de levertijd niet de volgende dag. Dit ligt post.nl . Ik krijg namelijk pas de volgende dag dat het pakket wordt ontvangen door post.nl. Beetje vreemd dat dit op de site wel wordt toegezegd, Jammer.

prima produckt

snel geleverd, goed verpakt en voldoed aan mijn wens

Alle vragen telefonisch afgehandeld .

Door de medewerker fijn en netjes geholpen.

Snel en goed

Prima sortering met goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering!

Uitstekend produkt, vlotte afwikkeling

Via de website een ventilator besteld. Duidelijke omschrijvingen, Bestelling is netjes uitgeleverd. Bedankt voor de snelle service.

De ventilator is goed maar gaat niet lang mee

Dit is nu de vierde ventilator doe ik binnen de 4 jaar heb moeten kopen.

Snelle levering voor een goede prijs. Kwalitatief goed product. Kan deze shop aanbevelen.

Goed advies en snelle levering, top!

Zijn goed bereikbaar voor vragen en hebben prima advies gegeven voor een badkamerventilator. Na bestellen keurig op tijd de ventilator ontvangen.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.