Top, uitstekende service

Uitstekend snel levering.

Veel dingen

Alleen als je meerdere bestellingen plaatst komen ze niet te gelijk. Is jammer maar ik zit er nog steeds op te wachten. Dit duurt gewoon te lang is al 2 weken terug besteld op de zelfde dag en nog maar 1 bestelling

Wat ik vooral zeer fijn vond was de communicatie vooraf al. We kregen alle benodigde info al via de mail zodat we de ventilator ook direct konden instaleren. Hij werkt fantastisch.

Duidelijke website, helder advies en vlekkeloze levering

De website van Ventilatieshop is overzichtelijk en biedt duidelijk advies, wat het kiezen van het juiste product makkelijk maakt. De bestelling werd vlekkeloos en op tijd geleverd. Zeer tevreden met de hele ervaring!

Shop was overzichtelijk en super snel geleverd

Snel en netjes geleverd

Goed assortiment snelle levering

Alles gevonden wat ik nodig had, telefonisch goede service en advies, prima prijzen en snelle levering. Top

Exact het model/type wat ik zocht

Badkamer ventilator was defect geraakt, gezocht en exact hetzelfde type bij ventilatieshop gevonden, simpel kunnen vervangen mbv de bijgevoegde handleiding. Daarbij volgende dag al in huis, Super.

Makelijk website en snel geleverd

Perfecte service

Goede kwaliteit materialen en bij verkeerde meting een vlotte ruiling. Ik zou de luchtgevulde plastic vullingen voor de doosjes niet doen. Betrouwbaar adres

Veel onderdelen beschikbaar. Zowel online als in de shop.

Mooi product

Netjes geleverd 2 dingen nageleverd maar netjes mail van gekregen dat ze later zouden komen Zeer tevreden

Goed assortiment en website, klantenservice ondermaats

We hebben onlangs een compleet ventilatiesysteem met alles er op en er aan uitgezocht. Super fijne uitgebreide site, en okee advies vooraf. Kwa prijs niet altijd de voordeligste maar overall gewoon goed. Tot dan toe scoren jullie goed. En dan is het volledige bedrag overgemaakt en blijft alle communicatie uit. Heb twee weken lang zelf er achteraan moeten zitten of ze aub willen versturen, en elke keer loze beloftes van klantenservice medewerkers die niet worden opgevolgd. Om uiteindelijk uit het niets een mailtje te krijgen dat over 2 uur een vrachtwagen bij mij voor de deur staat met een palletzending ter waarde van bijna 4000 euro. Zonder enig overleg, ondanks telkens aangeven dat ik niet elke dag thuis ben en ook een leven heb buiten Ventilatieshop. Botte medewerker met het bericht "zoek het uit wij gaan de zending niet aanpassen. Uiteindelijk alles ontvangen in twee zendingen, maar heeft me enorm veel energie gekost. Zeker geen aanrader.

Gewoon goed

Gewoon goed

Mijn speurtocht eindigde hier. Goede informatie en correcte levering.

J.E, Stork Air, mechanische afzuiging hangt boven de cv-ketel. Op 4 plaatsten in het plafond van onze flat zitten 4 witte plastic gevallen. Je haalt er 1 uit en je ziet vuil en een versleten schuimrubber ring. Schoonmaken kan pas wanneer je de schuimrubber ring ook kunt vervangen, dit is net zo netjes. Maar hoe heet zo'n ding in het plafond en bij welke winkel moet je zijn. Eerst lokaal in de buurt rond gesjouwd en niets kunnen vinden. Toen maar op internet gezocht en gevonden. (De snelle levering is prima maar dat had ook een paar dagen mogen duren hoor,)

Snel geleverd en kwaliteit goed

Vlot gekeverd en het materiaal ziet er zeer degelijk uit.

Enorm goede service

De medewerkers hebben alle tijd voor je en geven je een uitgebreid en zeer goed advies. Even daarna had ik een fout gemaakt in mijn bestelling. Dat werd direct opgepakt en super snel opgelost ondanks dat het mijn eigen fout was. Ook in de winkel zag ik dat de medewerkers echt de tijd nemen om je goed te informeren en ze zijn echt goed op de hoogte.

verkeerde bezorgd

Al sinds enige jaren koop ik bij ventiatieshop. De kwaliteit en het vakkundig advies zijn van hoog niveau. Echter bezorgen op een andere locatie dan ons bedrijfsadres is een groot probleem. Bij mijn laatste bestelling heb ik in het vak "opmerkingen" een ander afleveradres opgegeven. Blijkbaar is er niets mee gedaan. Op zaterdagmorgen kon ik, omdat mijn bestelling naar mijn huis was gebracht, een aanhanger vol materialen naar mijn werklocatie brengen.

Terugslagklep voor afzuigkap besteld: koude luchtstroom is verdwenen. Klep opent en sluit geruisloos.

meer dan voldoende

Het telefonisch contact over het product wat ik zocht verliep moeizaam. De dame aan de telefoon had moeite met mijn vragen en moest navragen wat ze er mee moest, dit is natuurlijk niet zo erg maar de toon die het antwoord had viel bij mij verkeerd. Uiteindelijk na ontvangst van het product is het eindelijk helemaal goed gekomen en zijn we er blij mee.

Precies goed, snel geleverd

Perfect geregeld.

Verstand van zaken

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en denken mee over het het vinden van de juiste oplossing en materialen.

snelle service en prima product. Doet wat het belooft.

Kwaliteit !

ik heb bij Ventilatieshop twee deurrooster besteld niet goedkoop maar wel goede en stevige kwaliteit. Bestelling en levering verliep snel en goed.

Fijne webshop, duidelijk en overzichtelijk.

Op eenvoudige wijze een keuze kunnen maken. Ventilator draait inmiddels paar weken naar super tevredenheid.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.