Vlotte service en groot assortiment

Inmiddels meest meerdere bestellingen geplaatst en ben zeer benieuw tevreden.

Perfect!

Vanaf bestellen tot levering alles perfect!!

Snel geleverd en goede spullen

Supersnelle levering van kwaliteit producten

Mijn ventilator ging stuk. Vrijdagmiddag laat besteld, zaterdagmorgen al binnen én geplaatst. Uitstekende kwaliteit, makkelijk bestellen, up-to-date informatie over verloop bestelling, die erg snel verloopt. Ben zeer tevreden, dat zult u ook zijn ben ik van overtuigd. Dit is een shop zoals je hoopt dat het er één is en ook werkelijk blijkt te zijn.

Mooie overzichtelijke website... en zeer snel geleverd. De keuze is reuze!!

Degelijk afwerking van bestelling alleen slechte bezorging door POSTS.NL

prima en snelle afhandeling van de bestelling. Pakketje zoek geraakt bij post nl. Na reclamering super snel opgelost door de bestelling alsnog te leveren. Met dank daarvoor.

Vertraagd geleverd door Postnl

En uiteindelijk weer eerder zonder melding, dus niet leveren met Postnl

Prima spul!!

Snel en correct geleverd

Snelle levering kan menig bedrijf voorbeeld aan nemen.

Review spam

Dit bedrijf stuurt helaas na aankoop meerdere review verzoeken.

Groot assortiment en snelle levering

Na uren zoeken in verschillende bouwmarkten zonder succes was het hier in een minuut gevonden.

Volgende dag al in huis

Het artikel dat ik zocht was eenvoudig te vinden in de shop en makkelijk te bestellen. Verzending was supersnel: volgende dag al in huis. Een volgende keer kijk ik opnieuw in deze webshop

Goede service makkelijk bedrijf.

Ik had even gebeld met vragen. Super duidelijk en handig antwoord gekregen om vervolgens via de site te gaan bestellen.

goed product en snelle levering

was op zoek naar geluidsarme ventilator voor de badkamer. Product is echt amper hoorbaar. Werkt verder goed

Gewoon zoals het hoort.

Afspraken worden nagekomen, perfect.

Verkeerde info en komen afspraken niet na

Slecht

vlug geholpen

zoals afgesproken binnen gekregen perfect!!!!

Snelle levering en bezorging

recht toe , recht aan

Besteld geleverd volgens afspraak en op tijd. Prima

Eenvoudig via internet te bestellen en in twee dagen in huis.

Op donderdag besteld en op zaterdag ontving ik de ventilator. Deze op de plaats van de oude ventilator gemonteerd met de bijbehorende nieuwe drie-stande schakelaar. Stekker in de contactdoos en hij functioneert goed. Hopelijk gaat deze net als de vorige weer 43 jaar mee.

perfect betrouwbare webshop

Goede webshop snelle levering kan het iedereen aanbevelen je word altijd netjes geholpen perfect ga zo door

Nog nooit op tijd geleverd

Ik heb er 3 keer iets besteld maar is nooit op tijd geleverd. één maal was het zelfs 3 dagen te laat, "omdat ik in het systeem was blijven hangen" wat dat ook mag betekenen. Hierdoor stonden dus wel twee man zonder werk.

Snel en correct

De bestelling werd snel en correct ontvangen

Geweldig mooi

Duidelijke foto’s bij de bestelsite. Veel keuze.

Een shop met grote keuze en snelle afhandeling

De webshop heeft een groot, breed assortiment. De indeling is overzichtelijk en de prijzen zijn goed. De afhandeling van de bestelling ging vlot en correct.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.