Snel en goed!!

Geen poespas, gewoon goed zoals je verwacht!!

prima product, levering en communicatie

prima product, levering en communicatie

Snel en goed geleverd aantrekkelijke prijs

Vervangende afstandsbediening voor ventilatie besteld tijdens black friday. Goede prijs betaald en product is snel en netjes geleverd.

Bij Ventilatieshop ventileren ze alleen topproducten tegen wensprijzen!

Goede snelle service van gewenste producten tegen acceptabele prijzen!

Goed advies, producten snel verstuurd en netjes ingepakt.

Zeer behulpzaam tijdens het telefoongesprek. Snel verstuurd. Goede service.

Prima service.

Duidelijke website

Snel en vertrouwd een keer ze kunnen maken die snel en naar tevredenheid geleverd werd.

Prima ventilator voor de badkamer

Makkelijk bestellen, snel geleverd!

Het bestel process ging vrij makkelijk, al is het niet de allervriendelijkste web interface (zeker niet op mobiel). Maar de levering ging snel en overzichtelijk, super!

Snelle service en bezorging

Toppie

Besteld, navraag gedaan en binnen 2 dgn alles geregeld.

Goed advies, fijne producten

Zeer tevreden met mijn badkamerventilator. Goed telefonisch geadviseerd.

Prima verzorgd

Netjes verpakt, snel en keurig bezorgd. Gewoon uitstekend!

Spullen zijn goed maar geen complete oplossing

Nadat ik de bevestiging ontving bleek dat er 80 mm buis werd uitgeleverd waar verder alles op 100 mm was besteld. Bij reclamatie werd gezegd dat ik de fout had gemaakt en retour moest sturen. Op een bestelling van 182 euro en een buis van 7 euro is het niet zinvol om een tweede keer verzending en retourkosten op je te nemen. Had wat meer service verwacht en geen stellingname.

Gewoon goed.

Producten waren snel geleverd en de maten/specs waren duidelijk omschreven. Zeer tevreden.

Perfect geregeld

Snelle verzending, goed product, goede installatiehandleiding. Alles was erg snel geregeld en duidelijk voor installatie.

Producten goed, en goed ingepakt !

Goede prijs en snelle levering,aanrader!

Goede prijs en snelle levering,aanrader!

Horen duidelijk een verschil

Geweldig, super fijne ventilator

Alle opties van de ventilator voor de badkamer zijn super. We zijn zeer tevreden en zullen zeer zeker jullie shop bij iedereen aanbevelen als ze die zoeken.

Niet geleverde spullen

Eerste instantie redelijk advies. Daarna niet geleverde spullen. Gebeld. Is geleverd. Alleen niet het juiste product, juiste afmeting. Moet nogmaals gaan bellen voor het juiste product en afmeting

snel netjes verpakt ,zo willen mensen hun bestellingen krijgen.

snel netjes verpakt ,zo willen mensen hun bestellingen krijgen. Top jongens

Snelle service en mooie producten

We hebben de bestelling snel ontvangen. Op de website staat duidelijk omschreven wat er evt nog meer nodig is. Ook alle tekeningen zijn er te vinden. Na bestelling kregen we direct een installatie handleiding in de mail wat ook zeer prettig is.

Goede prijs

Helemaal niks mis mee

Makkelijke site snelle afwikkeling

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.