perfecte service en goed verpakt snelle levering

goede service en snelle levering met trac en trace

Ruime keuze, goede prijs

Artikelen makkelijk te vinden

Erg fijn dat het zo snel geleverd kon worden

Snel geleverd en goed verpakt .

Duco ventilatie gekocht, goede kwaliteit en goede prijs.

Prima geregeld

Bestelling is netjes afgehandeld en kwam op het afgesproken tijdstip. De ventilator was vervolgens makkelijk aan te sluiten met de die dag apart verstuurde mail met extra aanwijzingen voor het aansluiten. Apparaat werkt tot nog toe naar behoren.

Snelle levering , degelijk producten .

Super snelle levering

site duidelijk en snel geleverd.

Snel en goed

Snel en goed

Alles perfect en binnen de opgegeven tijd aangekomen!

Perfect zoals ik nodig had!

Snelle levering. Zeer tevreden over deze ventilator

top product

Goed product , weinig geluid en een mooi design.

Prima product en snelle levering

Fijne website, snelle levering

Fijne website met goede prijzen. De levering was ook super snel. Product wat ik had besteld is van goede kwaliteit.

Netjes en vlot geleverd zoals het hoort

snel en goed

Ik vond precies wat ik zocht, wat ik nergens anders goed kon vinden.

prima geleverd

snel geleverd op 1 deel na die niet op voorraad was ,hoop dat het snel word nageleverd.

Perfekt

Uit de verpakking zo in de pijp.alles zoals aangegeven. Alleen de aangegeven levertijd is een beetje verwarrend. U geeft aan voor 23.59 uur besteld volgende dag in huis Dit klopt dus niet,want ik had om ongeveer 21.40 uur besteld en pas een dag later dan aangegeven de bestelling gekregen. Verder was alles perfect.

Heel prima!

Groot assortiment, juiste prijzen en vlotte service...

Geweldig bedrijf voor alle ventilatie benodigdheden

Al meerdere bestellingen gedaan en steeds werd alles foutloos en snel geleverd. Ook toen ik zelf een vergissing had gemaakt werd het snel en klantvriendelijk opgelost. Voor mij is Ventilatieshop.com een blijver!

Mijn ervaring met ventilatie shop was zeker goed

De sevice bij ventilatie shop is goed zeker een aanrader

Badkamer ventilator

Goed product. Goeie uitleg. Vlotte verzending.

Duidelijke site met transparante prijzen.

Door de vele mogelijkheden qua ventilatie en hulpmaterialen was het bij ventilatieshop heel makkelijk om de juiste keuze te maken.

Bijzonder

Snelle en acurate levering, zeer tevreden. Ook over het bestelde onderdeel.

Uitstekende levering en service.

Snelle levering goede instructie.

Ventilator is geleverd na gebeld te hebben

Bestelling was niet doorgezet omdat er niet betaald was. Betaling was wel gelijk via ideal gedaan. Na gebeld te hebben is alles snel geregeld. Jammer dat je eerst moet bellen.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.