Laden reviews...
913 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de snelle levering en betrouwbare service. De informatie op de site is helder, wat helpt bij weloverwogen keuzes. Het bestelproces verloopt vlot en de klantenservice reageert snel wanneer dat nodig is. Over het algemeen wordt de winkelervaring als positief en betrouwbaar ervaren.
Ventilator besteld voor in de kweekruimte van mijn vogels. Snelle levering. Een super stille ventilator zonder vervelende trillingen. Vorige ventilatoren gaven veel brommend geluid ivm trillingen. Bij deze moet ik gaan kijken om te controleren of hij het wel doet zo stil is hij. Heel erg blij mee.
At
Hooge Zwaluwe
André
Amsterdam
Het lijkt groter dan in het echt.
Frank
Overveen
Moest een lange slang hebben voor de,airco Werd zeer snel geleverd en voordelig.
rick
Mulder
Kwam op afgesproken dag en op tijd.
Lilian
Maastricht
Zoals ze zeggen, verkoopt geen lucht, wel onderdelen. En scherp geprijsd. Keuze reusel voor iedereen.
Adriaan AJM
Oude Pekela
Wel tevreden met de aankoop maar niet tevreden met bezorging. Het pakket was gescheurd en de filters kwamen niet in originele verpakking
Beveelt niet aan
Eka
Den Haag
gewoon goed
roger
mechelen
Snelle leveringen en makkelijk in het ruilen met gratis retourneren!
R
Bussum
Eigenlijk mijn hele review al in de titel verwerkt :)
Dennis
Medemblik
Goede ervaring met dit bedrijf, bij elke vraag krijg je een duidelijk antwoord. Er wordt snel geleverd en ze denken met je mee. Een aanrader!
Chris
Zevenbergen
na een eerste goede ervaring met een vlotte levering en prima producten ging de tweede levering niet naar wens. Omdat de omschrijving van het product niet helemaal duidelijk was hebben we een verkeerd product ontvangen en dat moest dus retour. Eerst meerdere malen gevraagd wat we dan moesten hebben of naar een andere oplossing maar daar kwam geen enkele reactie op. Alleen de dringende vragen waarom het product retour moest voordat we akkoord kregen op het retour sturen. Een discussie over verkeerd geleverd of verkeerd besteld ontstond, volgens beleid kan gewoon zonder opgaaf van reden retour gestuurd worden. En als extra verrassing moesten we retourkosten betalen die nergens op de website vermeld staan. Niet erg als we geweten hadden maar nu wel onaangenaam.
Beveelt niet aan
KVH
Amsterdam
Mooie overzichtelijke site met aansluitend snelle correcte levering.
Mat
Horst
Snel geleverd en kwalitatief prima rooster.
Diane
Hopgvliet
Besteld in de avond en binnen 2 dagen geleverd.
Micha
Nijkerk
Op tijd de juiste spullen voor de klus
Peter
Kaag en Braassem
Bestelling incl berekeningen netjes op tijd geleverd en prima communicatie!
Joris
Klarenbeek
Keuring levering, prima geleverd product.
Jouke
Enkhuizen
Zoals altijd op tijd en uitermate goede service
Jacob
SCHOONLOO
Omschrijving van het product is exact zoals verwacht, snelle levering en goed verpakt. Zeer blij ermee. Ook de prijs was erg netjes.
Daan
Vlagtwedde
Duidelijke gebruiksaanwijzing en de onderdelen die je nodig hebt om te monteren worden gelijk getoond.
Bert
LAGE ZWALUWE
Artikel snel gevonden, afgerekend en snel in huis
Ruud
HEERHUGOWAARD
Zeer tevreden, goed product en snel geleverd
Roger
Reuver
Snel geleverd. Geen problemen
Sybren
Halle
Alles wat je nodig hebt op het gebied van ventilatie heb ik er kunnen vinden. Handige website en snel geleverd.
Laurens
Rotterdam
Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.
Boylestraat 21 C
6718XM Ede