Snel en goed verpakt verzonden

N.v.t.

op tijd geleverd!

eindelijk een bedrijf die levert zonder zorgen. super!

Voldoende

Kwaliteit niet helemaal naar wens.

Uitstekend.

Snelle levering en opvolging van vraag. Verkeerd product besteld, herstel hiervan verliep zeer voorspoedig.

Uitstekend geholpen!

Ik had helaas een verkeerde maat besteld, maar het werd door Ventilatie shop snel opgelost. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer. Ik zou hier zeker gerust vaker kunnen bestellen.

Goed, veel keuze

Product als omschreven en snelle levering

Keurig ontvangstbericht ontvangen van mijn betaling gevolgd door een snelle levering

Makkelijk en snel

Site is erg duidelijk en soepel door te lopen. Goede sortering, juiste aanbevelingen. Levering snel. Montage moet nog gebeuren.

Deugdelijk product en snelle levering

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering.

snel en goed

eenvoudig bestellen en de volgende dag in huis.

klantvriendelijk

Site toegankelijk, bestellen eenvoudig, prima afspraken

Prima producten en snelle levering

Online spullen gekozen en een dag later pakje in huis. Alles wat ik nodig had in 1 koop

GEMAKKELIJK , SNEL EN COMPLEET

Duidelijke bestelprocedure, voortgang bestelling wordt gemeld, duidelijke instructie bijgesloten. Ventilator is prima te installeren en werkt uitstekend. Tevreden klant

Levering volgens afspraak

zeer positief

Wat een opluchting

Ronduit en steeds weer: Een tevreden klant!

Duidelijke webshob

Kon snel mijn filters vinden via de website.

Duidelijke foto's en snel verzonden.

Snel het benodigde product gevonden en deze werd dezelfde dag verstuurd.

gewoon goede service

gewoon goede service

uitstekend

was met enige aanpassingen goed te monteren de ventilator doet het prima

Groot assortiment, snelle reactie, snelle levering

Goede shop. Groot assortiment, met aantrekkelijke prijzen en bereid om bij grote aankoop ook een scherpe offerte neer te leggen.

goede levering

Heb in de ochtend besteld voor 10:00. Dit zou in aanmerking moeten komen voor same day delivery. Echter na bestellen is daar weinig van terecht gekomen.

Materiaal voldoet niet aan beschrijving

Heb een badkamer ventilator gekocht. Staat op de doos Silent, eenmaal aangesloten maakt deze flink lawaai. Tevens wordt de damp tijdens douchen totaal niet goed afgevoerd. De damp blijft ruim hangen helaas. Met de shop is verder niets mis mee. Snelle levering overigens!

Perfect geholpen!!!

Werd aan de balie perfect geholpen, klant vriendelijke man.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.