Snel en goed geregeld

2 ventilatie roosters besteld Ze waren snel binnen en van goede kwaliteit

Past perfect

Makkelijke site om te bestellen, betalen en snelle levering . Past perfect

Snelle levering maat voering juist dus zekertevrede

Prima communicatie en levering

Mijn vragn zijn prima beantwoord en de levering was zonder problemen.

Producten oke, levering traag

Lang lang zitten wachten op een deellevering en zelf een tweede bestelling achteraan moeten gaan. Die werd daarna pas verstuurd. Reden onbekend.

Duidelijk, overzichtelijk en snelle levering

Ik wist precies wat ik nodig had, en Ventilatieshop.com leverde het snel en netjes. Inmiddels hangt de nieuwe ventilatiebox, en ik ben er zeer tevreden over.

UItstekend!

Goede prijs, juiste informatie op website en snelle levering. Zoals verwacht.

Goed en snel

Spullen zijn snel geleverd en van goede kwaliteit.

Goede service, goede producten, nette prijs

zoals het moet zijn....

Duidelijke informatie over de producten en snel geleverd

Duidelijk informatie over verschillende producten nodig en leverbaar en ook installatie handleiding erbij. En ook nog snel geleverd.

Snelle verzending

Juiste afmeting rooster kunnen vinden, en de volgende dag ontvangen. Top

Duidelijke technische ondersteuning via mail. Ruime en overzichtelijke webshop. Zeer snelle levering van bestelde materialen.

Goed produkt snel geleverd

Duidelijke site snel geleverd.

Behandeling goed.

Zijn klantgericht. Product viel tegen. Afstandsbediening was niet goed. Was bekend probleem maar moest maar geaccepteerd worden.

Top online winkel

Zeer fijne online winkel, goede kwaliteit artikelen tegen goede prijzen. Snelle verzending en goede verpakking. Ben zeer tevreden.

Super snelle levering zoals aangegeven.

In de middag besteld en het was de volgende dag geleverd zoals aangegeven op de site. Verder wekt de Woonhuisventilator met een capaciteit van 435 m3/h bij 200 Pa boven verwachting. Bij Ventialtieshop komen ze de afspraken na en is de werking zoals beschreven.

Goede ervaring

Heel mooi product

één bestelling in vier keer gebracht

Complete bestelling geplaatst, echter in diverse keren bezorgd, de montage kon hierdoor met een vertraging van een week bij de klant plaats vinden. Tijdens bestelling zou alles voorradig moeten zijn.

Top service eerst een buisventilator besteld deze was nier de juiste geroutineerd en een andere besteld top levering met gebruiksaanwijzing vooraf aanrader!

Afspraak is afspraak

Uitstekend en betrouwbarr

Goed!!

Ik had wat besteld en helaas was de maat niet goed. Na contact met de klantenservice teruggestuurd en heel snel mijn geld teruggekregen. Duidelijke communicatie, bericht wanneer de retour was ontvangen en sneller dan beloofd het geld retour. Chapeau!!

prima en snel

1 blikken flens nodig, website is makkelijk en snel. daarna snel geleverd.

Goede snelle service

Bestelde spullen zijn snel geleverd

Super snelle service

Top service Ook met omruilen Dezelfde dag nog geleverd Echt super

Super fijne shop en Super snel geleverd

Alles was heel goed te vinden. Erg overzichtelijk Goed ingepakt en super snel geleverd. Vond vooral de mail met "Uw verse lucht is onderweg!" Een mooie touch. Zou hier zeker weer bestellen !

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.