Top service eerst een buisventilator besteld deze was nier de juiste geroutineerd en een andere besteld top levering met gebruiksaanwijzing vooraf aanrader!

Afspraak is afspraak

Uitstekend en betrouwbarr

Goed!!

Ik had wat besteld en helaas was de maat niet goed. Na contact met de klantenservice teruggestuurd en heel snel mijn geld teruggekregen. Duidelijke communicatie, bericht wanneer de retour was ontvangen en sneller dan beloofd het geld retour. Chapeau!!

prima en snel

1 blikken flens nodig, website is makkelijk en snel. daarna snel geleverd.

Goede snelle service

Bestelde spullen zijn snel geleverd

Super snelle service

Top service Ook met omruilen Dezelfde dag nog geleverd Echt super

Super fijne shop en Super snel geleverd

Alles was heel goed te vinden. Erg overzichtelijk Goed ingepakt en super snel geleverd. Vond vooral de mail met "Uw verse lucht is onderweg!" Een mooie touch. Zou hier zeker weer bestellen !

Snel geleverd.

Terugslagklep voor afzuigkap besteld. Volgende dag al in huis. Fijn product en snel geleverd.

Prima bedrijf en website

Aantal metalen ventielen gekocht. Mooier dan de originele plastic.

Prima en snel

Prima geregeld

De bestelling was perfect uitgevoerd

Snelle levering, goede service, zeer goed resutaat!

Ik heb een van de slangen van onze WTW-Ventilatie-unit vervangen door een geluidsdempende slang. Naast de service en snelle levertijd is vooral het effect erg goed. We hebben een geluidsreductie van ongeveer 3-4 dB. Dit lijkt niet veel, maar is significant!! Een echte aanrader wat ons betreft.

Tot nu toe prima

Afzuiging voor badkamer en toilet besteld. De afzuiging voor de badkamer moet nog bezorgd worden, dit werd aangegeven dus dat is nog afwachten. De afzuiging voor het toilet werd prima conform de aangegeven tijd bezorgd.

Fijn bedrijf. Reageert snel op vragen en kwam met een beter alternatief/oplossing voor mijx. Snelle levering.

na snelle levering een succesvolle ventilator

De installatie van de WIFI-verbinding was niet eenvoudig, maar de ventilator draait volgens de verwachtingen zeer correct.

Positief

Misverstand bij een bestelling zonder problemen opgelost. Geen moeilijk gedoe, voor ruilen van beschadigd artikel wordt direct een nieuwe opgestuurd.

Op tijd geleverd èn werkt perfect

prima opvolging van bestelling

Artikel snel en goed bezorgd.

Artikel met goede prijs/kwaliteit snel bezorgd.

snel geleverd

prima afzuiger mooi stil

prima afzuiger mooi stil en houd de ruimte drog

Mooie volledige producten

Van schroef tot plug en zeer nette overdruk houder incl rubber die zorgt voor een goede en makkelijke installatie! De ideale plek voor het bestellen van ventilatiesystemen

Snel

Ondanks dat de website aangaf dat mijn product op voorraad was en snel geleverd kon worden, was mijn product een week later, omdat een onderdeel ervan blijkbaar niet op voorraad was. Desondanks was de service vriendelijk en werkten ze mee om een oplossing te vinden en hebben we ze net op tijd kunnen krijgen voor de inbouw.

Snelle service en perfect product

Na jaren een gat in ons plafond te hebben toch even verdiept in een mooie afwerking qua ventilatie. Snel gevonden, besteld en volgende dag binnen … waarom het bij ons zo lang moest duren weet niemand ;) Super bedankt voor de snelle levering en overzichtelijke site met goede informatie.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.