Snel

Ondanks dat de website aangaf dat mijn product op voorraad was en snel geleverd kon worden, was mijn product een week later, omdat een onderdeel ervan blijkbaar niet op voorraad was. Desondanks was de service vriendelijk en werkten ze mee om een oplossing te vinden en hebben we ze net op tijd kunnen krijgen voor de inbouw.

Snelle service en perfect product

Na jaren een gat in ons plafond te hebben toch even verdiept in een mooie afwerking qua ventilatie. Snel gevonden, besteld en volgende dag binnen … waarom het bij ons zo lang moest duren weet niemand ;) Super bedankt voor de snelle levering en overzichtelijke site met goede informatie.

Product is snel geleverd en was keurig verpakt. Tot de volgende keer.

de snelste

mooiste spullen het snelste bezorgd

Snelle levering, snelle afhandeling klacht

Na een melding over een kapotte terugslagklep, ontving ik de volgende dag een nieuwe. Goede service, bedankt!

prima producten snel geleverd tegen een goede prijs

prima producten snel geleverd tegen een goede prijs

Goed advies

Ik had wat inhoudelijke vragen gesteld. En werd op een nette manier geadviseerd. Voor de combinatie van een perilexstekker met een afstandsbediening. Ik kreeg 3 opties op de mail. Alles was netjes aangeleverd en de afstandsbediening was voor ons plug en play bij de Orcon.

Prijs kwaliteit erg goed

Mijn bestelling is snel geleverd en het zag er goed uit

Makkelijk besteld en ondanks niet direct leverbaar toch erg snel geleverd.

ging allemaal erg makkelijk en prima product!

Partij met kennis van de producten en toepassingen

Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag voor een specifieke toepassing. Uit de reactie bleek dat er een veel makkelijkere en prijsgunstigere manier was om hetzelfde resultaat te bereiken. Geweldig meegedacht en natuurlijk daarom ook bij Ventilatieshop besteld.

Goed persoonlijk advies en snelle levering

De Ventilatieshop heeft mij goed geholpen bij de keuze van een passend ventilatiesysteem voor mijn specifieke situatie. Ze dachten met me mee en adviseerden op basis daarvan. Vervolgens ook een snelle levering van mijn bestelling. Hier ga ik zeker in de toekomst weer naar toe.

niet echt

snelle levering maar is beschadigt de kleppen sluiten niet goed

Onprettige

Een gedeelte van mijn bestelling was niet in voorraad. Met gevolg, er werd niets verzonden, zonder een bericht van u. daar kwam daar achter. Meerdere bericht van mij, aan u. Heb toen die twee berichten geannuleerd. En het incomplete werd de volgende dag afgeleverd!!! Nu gekeken op U site en waren nu wel aanwezig. Opnieuw besteld. Met gevolg, veel MELDINGEN van mij aan u waar mijn ontbrekende bleven. WACHT NU AL VEERTIEN DAGEN OP HET RESTERENDE. Ik vind het heel jammer dat U zo met mijn EERSTE bestelling aan U BEDRIJF omgaat. Ik moet dan ook een negatief oordeel geven.

Goede kwaliteit en snelle levering volgens prognose

Het produkt had een goede kwaliteit en werd precies volgens de prognose van de site snel en op tijd geleverd

Snel en correct geleverd

Mijn bestelling werd de volgende dag afgeleverd, was compleet en goed verpakt. Helemaal OK.

Snelle levering en product voldoet volledig aan de verwachting. Top!!!

Duidelijke website en snelle levering. De terugslagklep werkt uitstekend. Geen tocht meer in de keuken als het hard waait.

Als je vragen heb wordt je goed geholpen

snel geleverd en goed

alles RVS. inmiddels geplaatst.

Gewoon goed

Goed geregeld

Product exact als omschreven.

Een Email gestuurd voor advies en snel antwoord gekregen. Daarna product besteld en de volgende dag ontvangen. Professioneel bedrijf.

Had toch niet alle producten nodig. Snelle bevestiging dat mijn retour was ontvangen en snelle storting op de rekening. Service zoals het hoort en daarom een aanrader

1e keer een bestelling geplaatst van een Gavo ventilatierooster. De maten op de webshop van het rooster waren geen buitenmaten. Ik moest het rooster in een nis plaatsen. Het was veel te groot omdat de maten alleen waren vermeld van het binnen frame. Toen heb ik een andere maat rooster van Gavo besteld in overleg met de klantenservice toen bleek de maatvoering op de website buitenmaten te zijn. Nu was het rooster te klein. Ook de lamellen gaan niet open tijdens gebruik van de van de buisventilator in hoogste ventilatie stand. Klantenservice was niet erg deskundig op product nivo.

behulpzaam

's middags besteld, de volgende dag in huis!

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.