overzichtelijke website, snelle levering.

Vorige keer ook al besteld, is goed bevallen.

Aankoop prima en snel verzorgd, zo hoort het!

Op website een ventilator / afzuiger uitgezocht en besteld. Deze is zo snel mogelijk geleverd/ verstuurd en bezorgd. Product was goed verpakt en is onbeschadigd aangekomen.

Goed geadviseerd over ventilatie box

Vriendelijk en een goed advies gehad over ventilatie box. Bestelling ging eenvoudig en werd netjes afgeleverd.

Geweldig en een snelle service

Geweldig en een snelle service

Prima en snel geleverd

Snelle levering en waar we om gevraagd hebben

Snelle levering, en goed verpakt.

Goed materiaal

Op tijd geleverd en goed materiaal.

Fijne contact met klantenservice en snelle bezorging

Na kort contact gehad te hebben met de klantenservice kon ik snel mijn order bestellen en was het er binnen 1 dag.

Goed, de snel en niet duur

Dag 1 besteld,dag 2 geleverd volgens afspraak

Eenvoudig bestellen, snelle levering en goede prijzen

Gewoon alles hier bestellen.

Goede snelle levering en alles makkelijk te plaatsen.

Op de website staat alles duidelijk uitgelegd. Ik heb de toevoerventilen zelf kunnen vervangen.

Uitstekend!

Product correct en snel geleverd voor een prima prijs.

Prima product en snelle levering

Zie titel

Netjes verpakt, volgende dag geleverd

Levert waar ze voor staan

Alles op tijd geleverd en snel

Snel geleverd eb deskundig advies

Alles klopte van het bestelmoment tot het afleveren op de locatie.

Gewoon betrouwbaar goed!

Duidelijke website, bestellen eenvoudig en alles snel en goed verpakt geleverd. Niks, maar dan ook écht: NIKS OP AAN TE MERKEN!!

AF STAND BEDIENING GEKOCHT

Snel geleverd en de met de juiste afstand bediening 10 minuten 20 minuten tot 1 uur slaat automatisch af en gaat terug naar zijn munu. Geweldig heel tevreden?

Netjes en optijd

Netjes en optijd geleverd, inmiddels geïnstalleerd en werkt prima

Alles prima verlopen

snelle levering.

precies wat ik nodig had, snel en netjes geleverd (doos had wat kleiner gemogen,...)

Snel geleverd en het geen wat ik moest hebben.

Super geregeld

Super snelle bezorging en het product voldeed precies aan hoe het beschreven stond

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.