Snel geleverd. Mee helpend om een retour aan te maken.

Tevreden.

Bestelling snel binnen; ziet er goed uit. Contact per mail prima. Telefonisch ging het contact minder, bleef in de wachtrij hangen.

snel geleverd en goed product

geleverd conform afspraak en goede prijs/kwaliteit verhouding

Simpel, snel, goede prijs

Gewoon Goed!

Goede prijs en snel geleverd.

Makkelijke site, goede prijzen en snelle levering. Handleidingen worden per mail gestuurd, al was de handleiding voor de HS-06 tbv ventielatie regeling wel erg spartaans wat betreft de instellingen.

super kwaliteit en snelle leveringen

Geweldig krachtige ventilator. voldoet aan mijn verwachtingen. goede handleiding perfecte montage middelen.

Gewoon goed

Goede en snelle sevice

Levering volgens afspraak. Goed product!!

Alles is verlopen volgens afspraak en het product is wat er in de beschrijving stond, dus zoals verwacht.

Goed product

Alles zoals besteld en keurig verpakt ontvangen

+++++

Inmiddels meerdere bestellingen gedaan en over het algemeen goed verlopen. Bij 1 bestelling zag heb product er daadwerkelijk anders uit dan op de afbeelding. Dit betrof aluminium roosters waar de afstand van de schoepen anders was dan op de afbeelding, waardoor je er doorheen kijkt.

Grote selectie, goede service

Grote selectie met een snelle service

Variatie in spullen en snel geleverd.

Precies de eenrichtings klep gevonden en de volgende dag gezorgd en past ook goed.

Prima ervaring gehad. Alle informatie klopte

De procesinformatie na bestelling was prima en duidelijk

Goed geïnformeerd, Netjes en op tijd geleverd

Duidelijk overzichtelijke webshop

Pure oplichting

Nooit ontvangen wel betaald ook geen bevestiging gekregen. Na betaling had ik me blijkbaar aangemeld voor de nieuwsbrief

Juweeltje van een product

Het was de eerste keer dat ik bij Ventilatieshop een aankoop heb gedaan, maar zeker niet de laatste keer. Bestellen gaat snel en voor vragen staan ze, zowel per telefoon als chat, direct klaar. Levering zeer vlot en goed verpakt. Een leverancier met stip.

Vriendelijke communicatie, maar touwtjes passen niet

Ik heb een muurrooster gekocht met de touwtjes los erbij, deze werden wel als voorstel als de juiste combinatie op de website getoont. Helaas zijn de touwtjes met geen mogelijkheid door de gaatjes te rijgen. Zonde geld, en ik kan er nu niet bij om de schuifjes te openen of sluiten.

Kwaliteit en levering top

Levert op tijd Kwaliteit is goed

Snelle levering van prima wekend product

Ik zocht een terugslagklep voor het afvoerkanaal van mijn wasemkap. De website gaf duidelijke informatie over de mogelijkheden en afmetingen. Bestelling werd snel afgehandeld. Montage was geen probleem.

Altijd op tijd goed kwaliteit Ik ben zo tevreden

Altijd op tijd goed kwaliteit Ik ben zo tevreden

matig

aantal producten op nalevering. dit wordt na de koop verder niet meer gecommuniceerd wanneer de producten wel komen of evt de rest van de producten al wel kunnen komen. hier moest ik zelf achter aan bellen. nu wacht ik nog steeds op een product waar niks over gemaild wordt. al met al slechte communicatie wel goede prijzen.

Snel en klantvriendelijk

Telefonisch advies gevraagd én gekregen. Daarmee de voor ons gepaste beslissing genomen. Daarna snelle levering. Daarvoor dank. Het was even puzzelen om de nieuwe centraal afzuigunit op de plek van de oude te plaatsen én aan te sluiten op de bestaande in-/uitgangen, maar ook dat is gelukt. de Orcom MVS-15R draait naar volle tevredenheid.

Materialen snel geleverd en voldoet aan de verwachting

Precies wat wij wilden

De volgende ochtend geleverd en direct ingebouwd. Voldoet beter dan verwacht. Geen condens meer op de spiegels in de badkamer. Ook het afsluitende mechanisme voorkomt dat tocht van bovenaf binnen komt. Bespaart duidelijk warmte dus voelt in die ruimte aangenamer. Weinig geluid is ook een pluspunt.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.