voldoet aan mijn verwachtingen

Was snel geleverd en de prijs kwaliteit is ook goed

Niet super.

Kon mijn retour formulier niet uitprinten heb meer malen geprobeerd maar vergeefs ligt nu zonder verpakking nutteloos in de garage.

Alles perfect

Snel verstuurd en perfect geregeld (inclusief retour)

Perfecte webshop

Zo hoort het. Goed assortiment en keurige prijzen. Snel geleverd!

helemaal prima

prima service

Alles Perfect

Goede communicatie, snelle levering. Perfect product

Prima levering

Prima product

Service is uitstekend!

Ondanks dat ik niet kon slagen (het rooster wat ik nodig heb, heeft een zeer afwijkende maat) ben ik uitstekend te woord gestaan. Daarnaast hebben zij mij alle mogelijke modellen toegestuurd om uit te proberen.

Snel en correct.

Wel even zoeken op de site.

Makkelijk zoeken en bestellen op de site

Veel keuze, goede omschrijvingen, netjes ingedeeld en makkelijk te bestellen. Verzending snel, en goed verzorgd verpakt.

Kwalitatief goede componenten, snelle levering

Ruime selectie, goede voorraad en snelle levering. Meer heb je niet nodig.

Snel geleverd, top product

Doet wat hij moet doen, stil en correct. Heb eerst een ander merk geprobeerd maar deze is top. Aangesloten op de vochtsensor en naloop timer.

goed en snel

Duidelijke site goed en snel besteld

Geweldig!

Precies zoals is omschreven en zoals ik had verwacht. Snelle verzending en de service is perfect

Gewoon uitstekend product

Slecht!!!

Vrijdagmorgen onderdelen besteld, beloofd was dat ze 's avonds geleverd zouden worden. Helaas.... Ook zaterdag niets, maandag niets, dinsdag niets. Gebeld. Ze zouden onderweg zijn. Woensdag niets. Donderdag pas geleverd. Bijna een week later als beloofd!! Slecht, slecht, slecht!!! Bestel nooit weer bij jullie!!!

Snel en zorgvulig geleverd

Outstanding

Geen enkele vraag was teveel en iedere keer een professioneel en vriendelijk antwoord. Puik team

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Snelle levering.

Makkelijk producten te bestellen. Snelle levering. Ventilatieshop is een webwinkel zoals een webwinkel moet zijn.

Direct verzonden en eenvoudige montage. En deze doet het een stuk beter dan de vorige. Kortom, deze club doet wat ze belooft!

zeer snel en goed

snel geleverd en product als beschrijving.

Snel geleverd en perfect geholpen.

Na een snelle levering ook fijn contact gehad na enkele vragen via mail. Bij dit bedrijf weten waar ze mee bezig zijn. Vakkundig Complimenten

betrouwbaar en snel

mijn laatste ervaring tav de bestelling en levering waren zeer positief

Makkelijk besteld en snel in huis

Ventilator voor badkamer besteld samen met flexibele slang en aansluitemateriaal. Binnen 2 dagen in huis. Netjes verpakt.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.