Een prettige site , je kan vlot en makkelijk door de producten zoeken

in de zoek balk kan je met een zoekterm makkelijk vinden wat je zoekt. Snelle levering en als je het wilt retourneren is dat ook makkelijk en snel uitgevoerd.

Uitsteken geholpen ook als er iets fout gaat

Snelle levering Uitsteken geholpen ook als er iets fout gaat

Besteld en ontvangen

Geheel naar wens!

zeer goed

fantastisch geholpen

Perfecte oplossing

Ik had op de uitgang van onze afzuigkap op de buitenmuur een kunststof afdekplaatje wat door veroudering helemaal vergaan was. Kijkend op de website van de Ventilatieshop kwam ik een aluminium afdekplaat met lamellen tegen die ik heb aangeschaft. Compleet met afdekrubber en bevestiging schroeven en pluggen, e.a. afgelopen weekend geïnstalleerd. Het was direct merkbaar dat de nieuwe afdekplaat goed functioneert, want je voelde in de keuken geen koude luchtstroom van buiten meer. Zeer tevreden over de geboden kwaliteit en uitvoering.

Top service en levering

Snelle levering en uitgebreid assortiment

snel en correct geleverdd

Op zoek naar eenvoudige schuimrubber afdichtring kwam ik deze site tegen. Duidelijke uitleg en foto. Gelijk besteld en volgende dag al binnen.

Snelle levering en duidelijke handleiding

De vooraf via de mail verstuurde handleiding was erg hulpvol.

netjes over de mail en goede oplossingen

nadat ik zelf een fout had gemaakt met de adressering en keer een fout van de post.nl zijn hier elke keer keurige oplossignen voor gevonden

Prima product en snel geleverd

Ik kom snel het product vinden die ik zocht, prijs was goed.

top

goed contact en zeer snelle levering onderdelen

Duidelijk advies, klant gericht, super tevreden

Zeer duidelijk en vakkundig advies om mijn vragen, mee denken om samen tot een goede oplossing te komen. Klant vriendelijk, niets is teveel. Zeer aan te bevelen.

Snelle en keurige levering en goede kwaliteit

Snelle en keurige levering , En goede kwaliteit!!!

Snelle levering!

Prima en degelijk spul!

Muggen zijn welkom

De bestelling snel ontvangen. Bij de montage kwam ik er achter dat het ventilatierooster wél hele grote mazen had!!! Muggen, vliegen en mieren kunnen er zonder enige weerstand doorheen. Ritje naar de bouwmarkt om écht insectengaas te halen. Erg jammer.

Kwaliteit voor een nette prijs

Na diverse slechte ervaringen met ventilatoren uit de bouwmarkt, ben ik maar eens online gaan kijken of er ook kwaliteit te krijgen was. Deze vond ik bij ventilatieshop en het was nog tegen een normale prijs ook. Snel levering goede service, mooie producten mij zien ze bij de bouwmarkt niet meer terug.

Zeer toegankelijk, ook voor een particulier

Als "leek" ben ik er eenvoudig in geslaagd om installatieproducten te selecteren en aan te schaffen voor het optimaliseren van de MV in mijn huis.

prima ervaring in mijn geval was het niet op voorraad dus nog even afwachten

Fantastische producten en levering

Alles gaat hier heel makkelijk. Producten zijn disks aangegeven, op tijd en mooi verpakt. Retourneren was ook geen probleem. Top bedrijf

Matig

Product is niet op het beloofde moment binnen gekomen helaas. Had daarnaast een mail gestuurd met een vraag, daar nu tot op heden ook nog geen reactie op gehad.

Duidelijke website, op tijd geleverd en het juiste product. Duidelijke instructies

Product geleverd zoals omschreven

Product ontvangen, maar nog niet geplaatst. Werking kan ik dus niet beoordelen.

Prima, snelle levering

Enthousiast over snelheid van werken bij de Ventilatie shop

Nette en snelle levering

Ventilatieshop leveren snel alleen gaat het wat traag bij post nl als ze je op de dag (tijd) niet thuis bent dan is het 24 uur later nog niet op het verzamelpunt af te halen

Goede shop

Ze staan je netjes te woord, en leggen het goed uit.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.