Goed en snel geregeld

Keurig en op tijd geleverd, zoals je mag verwachten

Keurig en op tijd geleverd, zoals je mag verwachten

Prima keus!

Duidelijke website makkelijk te bestellen en snelle levering.

Snelle levering zonder fouten

Duidelijke website goeie producten en een top snelle levering èn een goede prijs. Mijn complimenten

Snelle levering zonder fouten

Super snel en goed geleverd

Duidelijke productinfo en goede service

Bestelling netjes afgeleverd

Overzichtelijke site, daardoor goede keuze kunnen maken voor de ventilator die ik nodig had.

Zeer correcte firma.

Prettig om mee te werken

Snelle en keurige levering

We hebben 6 ventilatieroosters besteld. Deze werden snel en keurig verpakt geleverd

Snelle en keurige levering

Bestelling netjes afgeleverd

Zeer correct en snel geleverd

Zeer positief. Tevens het bedrijf "Trunkrs"dat de goederende leverde communiceerde correct en bezorgde netjes aan de deur.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.