Goedkoop-snel-goed en goed verpakt

Jullie waren veruit de goedkoopste. Makkelijk besteld Snel verzonden. Super verpakt.

Goedkoop-snel-goed en goed verpakt

Verschillende ventilatie roosters besteld, alles snel geleverd en met het ruilen liep het ook voorspoedig. Heel tevreden!

Helemaal top

Het bestellen is makkelijk. Overzichtelijke website alles goed te vinden. En snelle levering. Al met al alles top.

Overzichtelijk, goed materiaal, snel geleverd

Het zoeken naar het juiste materiaal, onderdeel gaat makkelijk en is overzichtelijk. Na het bestellen volgen de mails over de route van de bestelling mede met de bevestiging. Betalen en snel geleverd. Prima geregeld

Heb men bestelling nog niet!

Mijn bestelling heb ik nog steeds niet binnen ze zijn ernaar opzoek eerste keer gemist en zou de volgende werkdag bezorgd worden maar ik wacht nog steeds !

Ruim voldoende

Onvoldoende informatie over het feit dat het ‘toerental’ van deze ventilator na montage van buitenaf niet instelbaar is. M.a.w. Er zitten twee snelheden op waar je na de montage niet meer bij kunt. Dat is jammer. Waarom zitten deze mogelijkheden er op als je ze dan niet meer kunt bedienen zonder demontage. Het proces van bestellen en ontvangen van dit product is prima.

Ruim voldoende

Ruim assortiment en goede producten

Producten zijn van kwaliteit en goed geprijsd. Retour service is erg makkelijk. Er wordt geadverteerd met volgende dag bezorging, maar dat blijkt vaak de dag erna tezijn ook al op tijd besteld.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.