Top levering

3 ventilatieventielen besteld en werden binnen 3 dagen keurig verpakt geleverd. Zien et prachtig uit

Goed product voor een goede prijs

Product word netjes verpakt geleverd Prijs kwaliteit verhouding super. Duidelijke site met overzichtelijk uitleg van de verschllen in product.

Van bestelling tot werking; Goed

Goede webshop met goede uitleg, levering en werking. Alles zoals je het graag hebt als koper.

Klantgericht/ op tijd

Van begin tot eind klant voorop!

Duidelijke Webshob, correcte levering.

De Ventilatieshop biedt een verzinkt metalen ombouw voor de buitenunit van een airco installatie aan die mooi en robuust is en zeer eenvoudig te plaatsen. Product wordt compleet met voetjes en bevestigingsmateriaal de volgende dag na de bestelling geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting. Complimenten!

s`Ochtens besteld en dezelfde dag in huis Geweldig goed...

Optijd geleverd en goed kwaliteit ik ga hier zeker vaker bestellen

Super service!

Een dakdoorvoer voor kabels besteld, ik wist alleen de binnendiameter niet (Word door fabrikant niet aangegeven). Gebeld en gesproken met een vriendelijke medewerkster die voor mij de diameter heeft opgemeten in het magazijn. Ze belde ook snel terug dat was fijn. Direct besteld en de volgende ochtend gelijk bezorgd. Super tevreden!

Nog geen mening

Vooralsnog is er niet geleverd. Pakket is weg.

Geweldige luxe keus voor zoiets simpels als een ventilatie rooster

De verbouwing van mijn badkamer wilde ik af van de ronde roosters. Best wel even gezocht en via de ventilatieshop een prachtig exemplaar ontdekt. Maten ervan geprojecteerd op mijn badkamer en dat kwam goed uit. Bestelling en levering binnen 24uur!! Dus meteen door met installatie. Prachtig!

Top producten

Op tijd geleverd en goede kwaliteits producten

perfect

volgende keer weer!

Snel en accuraat

Brede assortiment, alles op voorraad, snelle verwerking en verzending.

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. De bestelde producten voldoen aan mijn verwachting. Zal er zeker nog vaker iets bestellen.

Top service bij retour

Verkeerde dakdoorvoer besteld en op kosten van de shop retour gestuurd

Goed bedrijf

Makkelijke webshop met een groot assortiment. De prijzen zijn ook scherp en je hoeft nooit lang op je spullen te wachten

Top,,..

Goede en snelle levering.

Goede service, telefonisch contact gehad

Na twijfel van mijn kant contact opgenomen; netjes en snel geholpen. Volgende dag netjes en goed verpakt geleverd! Aanrader dus!

Producten beschadigd

Producten allemaal beschadigd

Alles perfect, vanaf bezoek website t/m ontvangst. Complimenten voor website. Heel duidelijk en alles goed omschreven

Snelle levering, goede service.

Snel en schadeloos verpakt

Snel en schadeloos verpakt en op tijd afgeleverd. En eenvoudig uit te zoeken met de juiste afmetingen etc. Top

Maakt waar conform toezegging!

Bestelling op tijd afgeleverd en goed verpakt.

Is geinstalleerd en werkt goed.

Wordt geinstalleerd in kunststofbuizensysteem boven ramen op het zuiden samen met temperatuurcontrole met voeler op raam Stijgt de raamtemperatuur boven bv 22 grC. dan slaat de ventilator aan. Bij daling onder de ingestelde temp. slaat de ventilator af. Dit is onder, en op verscheidene radiatoren geinstalleerd. Succes

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.