Goed en geduldig online advies en zeer snelle levering!

Paar keer contact gehad met de service afdeling. Snelle respons en goeie tips en advies. Snelle levering. Zeker aan te bevelen!

Snel en correct geleverd perfect

Goede communicatie om een onderdeel van de bestelling dat niet op voorraad was alles compleet na een dag extra geleverd perfect ga zo door

Info op de site voldoende. Alleen een afbeelding van het product in gebruik zou een mooie toevoeging zijn. Het product was zeer netjes verpakt maar had van mij ook in een envelop verzonden mogen worden zodat deze door de bus paste.

Goed geregeld

Ga zo door

Tevreden

Op zich mag ik tevreden zijn over de bestelling. Alleen had ik niet verwacht dat de flexslang uit 11 losse meters zou bestaan. Ik had begrepen dat het op een rol van 11m zou zitten. Dus ik heb de flexstukken van 1m aan elkaar moeten koppelen Verder ben ik over de rest dik tevreden.

Snelle levering.

Nog geen ervaring met het produkt. Wordt bij de verbouwing geinstalleerd.

Zeer goed ervaring, top service!

Verkeerd product besteld maar deze kon ik makkelijk en gratis retour sturen. Daarnaast ook een snelle levering! Goeie service.

Snelle levering, mooi rooster voor rechthoekige aansluiting

Solide rooster staat mooi op de gevel, de twee kleppen functioneren goed en sluiten ook goed af. Ik ben r er blij mee daar er weinig keus is in rooster voor een rechthoekige buis.

Kwaliteit wint altijd

Goede kwaliteit/prijs verhouding.

uitstekend

Duidelijke website met veel keuze. Reeds verscheidene malen bestellingen geplaatst - altijd vlot verlopen.

Goede kwaliteit-/prijsverhouding. Heel snel geleverd.

De website is eenvoudig opgezet, waardoor mijn producten makkelijk vindbaar waren. Wat later in de avond besteld, maar desondanks de andere dag al geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Website goede uitleg product en goede levering en prijs kwaliteit

Komt alle vragen en bestelling stipt na.

Fijn en betrouwbaar bedrijf om mee samen te werken

de ventilator doet wat hij moet doen en heerlijk stil

had verwacht dat de ventilator - ondanks de claim - meer geluid zou maken. dit viel mij enorm mee. super fijn!

Snelle levering, prima service

Snelle reactie n.a.v. mijn vraag en levering ook keurig

Topproduct

Goed materiaal met rubber rand voor goede afsluiting, dik in orde

Snelle service nette prijs

De bestelling werd keurig op tijd verzonden. Ook een retour was super snel verwerkt

Zeer tevreden.

Overzichtelijke site en goeds service!!

HEEL GOEDE ERVARING

snelle en correcte levering van de bestelde matrialen

Prima service en snelle levering

Artikel op voorraad, snel geleverd en zeker waar voor je geld.

Defecte ventilator vervangen onder garantie

Na het opsturen van de defecte ventilator binnen 1 week een nieuwe ventilator ontvangen.

Top product voor een prima prijs en snelle levering

De ventilator werkt perfect en zat goed verpakt. Wat erg prettig was, was dat we al een handleiding toegestuurd kregen via de mail voordat we het product ontvingen, hierdoor konden we al op de inbouw voorbereiden.

Keurig geleverd

Bestelling in een keer compleet

Vriendelijke dames correct en accuraat in mijn vraag aan hen.

Werd goed geholpen aan de telefoon. Hierna ook correct en snel aan de balie. Het nieuwe product stond al klaar. Hartelijk dank hiervoor.

Snel bezorgd, product top

Snelle service en product zoals beschreven

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.