Snelle levering!

Het pakket was binnen 24 uur geleverd!

Goed en snel

Krijg wat ik bestel

Duidelijk en snel geholpen

Duidelijk en snel in huis

Duidelijke webshop, ruim assortiment en snel in huis.

Artikel snel gevonden en uiteindelijk snel geleverd

Snel

Altijd passend snele levering

Snelle levering, goede spullen

Snel de juiste spullen gevonden, goede kwaliteit, onverslaanbare prijs Levering bijzonder snel en simpel

Goede artikelen en perfecte after sales.

Snelle levering , prima kwaliteit

Supersnel afgeleverd!

Helemaal volgens verwachting. Binnen paar dagen afgeleverd in Frankrijk.

Super.

Snel geleverd,en prima apparaat!

Goede telefonische service

na het kopen en installeren van mijn mechanische afzuiging werkte deze niet naar behoren. De service desk gebeld en deze hebben mij prima geholpen waarna de afzuiging goed werkt.

Super snelle levering

Product voldoet aan alle voorwaarden

Overal gezocht voor kleine schacht, door deze klantenservice gevonden

Ventilator nodig die een kleine schacht achter heeft (vanwege laag dak en korte bocht in het dak voor afvoer lucht). Werkelijk waar nergens te vinden. De Klantenservice van "ventilatie" shop maar even gemaild (je gaat met kapotte schoenen ook niet naar de bloemist natuurlijk) en ja hoor, ze wisten er eentje te vinden. Svensa PureAir. Deze is niet alleen top qua format (EINDELIJK is die spiegel snel weer zichtbaar), maar laat me ook nog eens weten wanneer ik spetter en stink (zelfs als ik sta wil ie ineens afgaan, ruikt alles!). Heb het nu 4 dagen en slaat helemaal nergens op, maar ik word gewoon als een kind zo blij elke ochtend bij mijn eerste badkamerbezoek... Dank!

Top product

Goed product, kon m gelijk vastklikken op de ventilator

Super goede uitleg over het product en klasse service

Omruilen van een rooster ging probleemloos

Snelle correcte levering

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima online shop

Goede kwaliteit, snelle levering.

Waardevol advies en heel goed product

Super geholpen

Ik had juist advies nodig voor een kanaal wat ik om wou leggen in mijn huis. Ik ben tevreden weg gegaan ket een zak met kanalen. Alles geinstalleerd en het werkt voortreffelijk. Heel erg bedankt.

Snel en juiste spullen

Alles is makkelijk te vinden online en levertijden zijn duidelijk en kloppen. Verzending is snel.

Goede producten en snelle levering

Zoals gezegd, goed assortiment en zeer snelle levering tegen nette prijzen.

Op tijd netjes geleverd

Zeer tevreden. Juiste materiaal. Raad deze site iedereen aan

Groot assortiment, goed geprijsd

Hier kan je terecht voor uiteenlopende zaken mbt ventilatie. Lekker groot assortiment zodat je alles in 1x kan bestellen. Prijzen zijn concurrerend. Levering is redelijk snel.

Mooie producten en een snelle levering!

Ik kocht deze ventielen ter vervanging van dikke, stalen regelventielen. Het is een supermooi, slim gebouwd ventiel dat ons huis een mooie upgrade geeft door het slanke design en de prima inbouwmogelijkheid van deze Pradovent-trim. De rand is nu bijna gelijk met de wand!

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.