Overzichtelijke side, goede prijs kwaliteit verhouding, vlotte levering.

Ik heb sinds kort een eigen bunker museum in hoek van Holland onder de naam. www.onsebunker.nl En wij hadden een gevel kastje nodig en hij paste precies. Dus ij raad iedereen aan om bij ventilatie shop te kopen.

super assortiment klasse orderverwerking

materialen zoals omschreven binnen 1 dag gelever

Duidelijke site, vlotte levering

Duidelijke site, vlotte levering

Overzichtelijk wat je nodig heb

Snel gevonden wat ik nodig had. helaas halen ze verkeerde maat rooster toegevoegd. Contact erover opgenomen met bedrijf. Werdt direct ander toegestuurd . Prima geregeld ga zo door.

Goede webshop en snelle levering

Mijn ervaring is goed te noemen erg compleet aanbod en snelle levering

Excellent !

The showroom person was very friendly and helpful. He gave me useful tips for my project (heat recovery ventilation). The support over mail was also very good. Quick replies and straight to the point. Good job everyone!

Goede aankoop

Ik heb de oude ventilator verwijderd en de nieuwe aangesloten. Met één druk op de knop werkte te nieuwe meteen naar wens. De hele operatie was binnen 10 minuten klaar.

Snelle levering goede kwaliteit

Prima levering

Via communicatie per mail goed op de hoogte. Levering mooi op tijd en de ventilator werkt zeer naar behoren. Installatie erg simpel.

Dakdoorvoer ubink.

Dakdoorvoer van ubink besteld bij ventilatieschop.com.Prima prijs en zeer snelle levering.Prima verpakt en alles compleet geleverd.Overzichtelijke website en heel veel keus in ventilatie artikelen.

Mooie kwaliteit snel geleverd

Snel, goed en vriendelijk geholpen.

Ventilatieshop denkt goed mee over wat de beste optie voor je is. Dit doen ze snel en zeer vriendelijk. Ook als je iets wilt terugsturen zijn ze zeer hulpvaardig.

Goed advies en ook na montage prima werking

2 keer een afzuiging besteld voor prieel met buitenkeuken BBQ. Prima advies voor de juiste afzuiging m.b.t. capaciteit, geluid, en montage. En beide systemen werken prima.

Snelle levering en goed product

Wat ik nodig had was snel beschikbaar. Kiezen van levermoment ook mogelijk, dat is heel prettig. Een suggestie mijn bestelling had ook gepast in brievenbus verpakking, dat is meer duurzame keuze.

goed spul

Kabeldoorvoer dubbelwandig - Bitumen 100 mm keurig geleverd en prima kwaliteit

Goede ondersteuning bij het verwerken van de materialen

prima geregeld

site was duidelijk

Pakketbezorger te lui om te bezorgen

Levering snel door de winkel verstuurd, maar bezorgen is onderdeel van de dienstverlening en de bezroging was superslecht. De PostNL bezorger heeft gelogen dat ik niet thuis was en heeft het pakket direct naar een afhaalpunt gebracht.

Het is een perfecte afzuiger !

Enkele dagen in gebruik,nog weinig ervaring!

Snelle levering en een duidelijke webshop

Kan ik eindelijk met bril op ook de shampoo vinden!

Eigenlijk een beetje aparte zin maar bevat wel heel ver waarheid! We hebben een kleine douche en een klein doucheraam die je als het koud is niet zover open zet! En nu dankzij deze ventilator hoef je deze niet meer open te zetten dus lekker warm afdrogen!

Makkelijk bestellen en leverantie!

Reageren zeer snel en correct. Fijne partij

Hele fijne partij, goede kwaliteit van producten en goede service

Redelijk

De ventilator was gemakkelijk te installeren. De capaciteit valt wat tegen maar is acceptabel.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.