snel en secuur geleverd. Goede service

goed product, goede prijs.

Ik heb onlangs deze ventilator voor de badkamer aangeschaft en ben er erg tevreden mee. De prijs/kwaliteit-verhouding is goed. De ventilator werkt stil en krachtig, precies wat je nodig hebt in een vochtige ruimte zoals de badkamer. Bij mijn eerste bestelling had ik per ongeluk de verkeerde diameter gekozen. Gelukkig was het retourneren via de website super eenvoudig en snel geregeld. Kortom: goed product, goede prijs.

Prima volgens afspraak

Wat mij betreft prima allemaal, netjes op tijd de bestelde artikelen ontvangen, voor mij een rede om in het vervolg gewoon weer bij jullie te bestellen.

Onze muren en plafonds zijn afgelopen week gestuct en de afwerking voor de luchtgaten ziet er nu met het product mooi uit.

Product voldoet aan verwachtingen

Gekochte ventilator werkt goed en is rustig. Prijs/kwaliteit goed; installatiehandleing prima

uitstekend product

Uitstroomventiel gekocht, precies wat ik ervan had verwacht.

Goede en snelle levering. het was in een korte tijd geïnstalleerd

Hij doet wat hij moet doen. Snelle levering.

goed geleverd

geluiddempers passen niet goed

Prima kwaliteit en snelle levering! top!

Uitstekend bestelling afgeleverd

Ook de mail met de info en linkjes naar handleiding is een prima service. Ventilator is stil zoals was opgegeven

Snelle levering! Goede producten! Mijn foutieve dubbele bestelling werd snel , goed en gratis (retourneren) afgehandeld!

Snel geleverd en duidelijke website

Helemaal top!

Prima en snelle levering

Ja wat moet ik schrijven via internet besteld de dag erna reeds geleverd afgelopen maandag geplaatst alles werkt dus heel tevreden . Dus over de service kan ik niks zeggen niemand gesproken en de klantenservice dus ook niet nodig gehad .

UItstekend

Levert snel en op tijd.

Betrouwbaar en snelle afwikkeling

Goed advies en levering

Opnieuw beschadigde producten van Ventima

De producten worden zeer slecht verpakt en verstuurd. Telkens schade. Erg jammer voor deze dure roosters

Verkeerde artikel ontvangen

Tweede kans C100 bleek toch zomaar 125mm te zijn. Onhandig als je hier achter komt op moment dat je de ventilator wilt monteren

Correcte levering

Snel geleverd, door mij niet te koppelen afstandsbediening, te ingewikkeld en geen Nederlandse gebruiksaanwijzing. Alsnog installateur gevraagd, komt over een maand.

Keurig verpakt, en mooi optijd bezorgd.

Heel snel geleverd en paste in me muur top bedrijf!

dat is snel geregeld

Snelle verzending naar eenvoudige bestelling online. En als er toch iets fout gaat wordt dat televisie slecht geregeld . Ook voor kleinere bestellingen.

Het artikel voldoet aan mijn verwachtingen

Eindelijk gevonden

Moeilijk te vinden hiergevonden

Zeer snel geleverde ventilator

Twee weken geleden hield onze inbouw ventilator van de badkamer er mee op. Versleten na vele jaren. Op maandagmorgen op ventilatorshop een nieuwe ventilator van het hetzelfde type besteld. Dinsdagmiddag thuisbezorgd en 's-avonds gemonteerd. Kan niet sneller.

Topproduct & goede service

Niets op aan te merken. Kwaliteit.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.