Ik heb een compleet WTW systeem geinstaleerd met een Zehnder WTW unit en alle pijpen koppelstukken, motage materiaal. Uitstekende snelle levering en alles wat je over hebt kan je weer terug sturen en krijg je het geld terug.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat de installatie van het WTW-systeem met de Zehnder-unit goed is verlopen en dat u tevreden bent met onze snelle levering. Het is inderdaad mogelijk om ongebruikte materialen terug te sturen voor een terugbetaling. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Beste klant, Bedankt voor uw korte en krachtige feedback! We zijn blij dat u tevreden bent. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we u graag verder.
mooie slang. echt ge wel dig
Beste klant, Bedankt voor uw enthousiaste feedback! Geweldig om te horen dat de ventilatieslang zo goed bevalt. Mocht u nog vragen of meer producten nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.
Goede levering.
Beste klant, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat de levering naar tevredenheid was. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we u graag verder.
Goede website, gemakkelijk te bestelen, snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze website, levering en prijs/kwaliteit verhouding. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.
Beste klant, Bedankt voor uw enthousiaste reactie! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar.
Snelle verzending na bestellen product. Product netjes verpakt. Kan product nog niet beoordelen, want nog niet aangesloten.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de verzending snel was en het product netjes verpakt aankwam. Als u nog vragen heeft wanneer u het product aansluit, staan we graag voor u klaar.
Je krijgt wat je ervan verwacht
Beste klant, Dank u voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat onze service en producten aan uw verwachtingen voldoen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Uitgebreid assortiment, scherpe prijs
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u ons assortiment en onze prijzen waardeert. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we u graag verder.
Goeie site
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze website. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice.
Artikelen retour gedaan onder 2 verschillende order nr. 1 e bedrag terug gekregen 2e bedrag niet. Gaat over € 13,- ongeveer . Heb al een x revieuw geschreven dezelde als deze ongeveer. Dan zegt men om welk order nr gaat het dan kunnen we het oplossen nouw dat weten ze heel goed bij ventilatieshop.com Ze kunnen mij bellen of via de mail om het op te lossen. Voor nu koop ik hier nooit iets meer.
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat u problemen heeft ervaren met de terugbetaling. We willen dit graag voor u oplossen. Zou u ons alstublieft het ordernummer van de tweede retour kunnen geven, zodat we dit verder kunnen onderzoeken? Zonder verdere gegevens kunnen wij niet weten waar dit over gaat.
Op tijd geleverd, gewoon goed
Beste klant, Dank u voor uw positieve reactie. We zijn blij te horen dat uw bestelling op tijd is geleverd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
geen gedoe, met retouren producten. product maar alleen meer geluid dan verwacht
Beste klant, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat het retourneren van producten soepel verliep. Geluidsniveaus kunnen soms lastig in te schatten zijn, omdat ze gebaseerd zijn op gestandaardiseerde tests. Mocht u nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Ventilator besteld vond de badkamer, voor installatie bleek deze deels wit ipv zwart. Zelf de verkeerde bestelld bleek later. Geen probleem om terug te sturen en uiteindelijk de juiste besteld. Vakkundig en vriendelijk geholpen via de telefoon. Waarvoor dank.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen bij het omruilen van de ventilator. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Prima webshop. No nonsense. Meestal de beste prijs, in ieder geval niet de moeite waard om verder te zoeken. Goede kwaliteit materialen en apparatuur. Fijne bereikbaarheid en respons. Retour service voor oude ventilatieboxen is tof, geeft een goed gevoel. Jammer dat de doos waarin wordt verzonden te groot is om een vervangen MV box in te retourneren, dat is een klein minpuntje.
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback en uw opmerkingen over de retourservice. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze materialen, prijzen en bereikbaarheid. We nemen uw feedback over de doosgrootte mee als verbeterpunt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Na levering ben ik ******ziek geworden van de dagelijkse verzoeken om een review te geven. Als je tegenwoordig een doosje punaises koopt krijg je meteen de vraag: hoe hebben wij het gedaan ? Het grootste probleem van deze tijd is dat een te groot aantal mensen Marketing en communicatie gaan studeren. En die moeten allemaal toch een baantje. Mijn advies aan al deze uitvoerders van "****jobs": leer een vak en ga wat zinnigs doen.
Beste klant, Dank u voor uw eerlijke feedback. We begrijpen dat de verzoeken om een review soms wat veel kunnen zijn.We waarderen uw begrip en hopen dat u verder tevreden bent met uw aankoop. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we voor u klaar.
Levering volgens planning, materiaal in goede staat en van goede kwaliteit. Een aanrader.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat de levering soepel verliep en dat u tevreden bent met de kwaliteit van het materiaal. We waarderen uw aanbeveling en staan altijd klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Een goede ervaring van begin tot de ontvangst mede door vakkundige ondersteuning
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat uw ervaring van begin tot eind goed is verlopen en dat onze ondersteuning naar tevredenheid was. We staan altijd klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Afzuigkap zuigt onvoldoende af vanuit centrale afzuiging. Een buis ventilator besteld en die in de buis geplaatst boven de motor loze afzuigkap. Resultaat: top! Nagenoeg geen geluid + een perfecte afzuiging!
Beste klant, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Het is geweldig om te horen dat de buisventilator een perfecte oplossing biedt voor uw situatie. We zijn blij dat de afzuiging nu naar wens werkt en dat het geluidsniveau minimaal is. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Nice products, good quality, good price.
Dear customer, Thank you for your positive feedback! We're delighted to hear that you're satisfied with our products, quality, and pricing. We look forward to serving you again in the future.
Maar het brengt een stuk gemak met zich mee. Het past altijd en in één keer goed.
Beste klant, Bedankt voor uw reactie! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de pasvorm van onze producten. We streven ernaar om onze klanten gemak en tevredenheid te bieden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monja, Klantenservice.
Prima kwaliteit en snelle levering!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Monja, Klantenservice
prima werkt goed naar behoren.
Beste klant, Bedankt voor uw review! We zijn blij dat het product naar behoren werkt en dat u tevreden bent. Mocht u nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Perfect afgehandeld, goed product.
Beste klant, Dank u wel voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met het product. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Voor mijn bestelling heb ik contact gehad met een medewerker, heel fijn geholpen en het juiste product besteld. De levering was snel en netjes verpakt, waardoor de producten zonder beschadiging zijn aangekomen! Kortom top!
Beste Hester, Wat ontzettend leuk om je bericht te ontvangen — dankjewel voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat je zo fijn bent geholpen door onze medewerker en dat de bestelling snel en netjes bij je is aangekomen. Daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens advies bij nodig hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Ventilatieshop.com! Met vriendelijke groet, Kristian Klantenservice
21 Boylestraat C
Ede 6718XM