top

snel antwoord en goed advies!

Snelle levering / product zoals omschreven

Na diverse pogingen toch goed gekomen

Kleppen en buis besteld. Eén klep kwam incompleet: het binnenwerk ontbrak (in één oogopslag te zien). Gemeld - 'wij sturen u een nieuwe klep op'. Wat kwam er: de verkeerde klep. Gemeld - 'wij sturen u een nieuwe klep op, graag de verkeerde retour sturen'. Toen kwam wel de juiste klep (compleet deze keer). Ik heb de verkeerde klep retour gestuurd. Erg slordig allemaal...

Snelle uitstekende service

Snel geleverd artikel voldoet aan alle verwachtingen.

Supersnel en efficient.

Duidelijk website Snelle levering

Mijn ervaring overzichtelijke website, snelle afhandeling en levering is duidelijk en volgens afspraak.

Goed!

Uitgebreid assortiment, adequate service, snelle levering!

Uitgebreid aanbod, snelle servise en top bezorg en retour

Alleen maar lof, alles op voorraad en snelle levering (ook in Belgie) Overzichtelijke web site die goed werkt. Retourneren is ook geen probleem.

Prima geholpen en afspraken nagekomen.

Juiste voorlichting op de site staat levertijd 5 tot 7 dagen, het product werd binnen die tijd geleverd.

Goede en snelle service.geen minpunten

Hele slechte communicatie!,

Ik bel het nummer wat met een brede smile op de website staat voor informatie en krijg te horen dat er niemand aanwezig is! Wel erg vervelend, zeker als je genoteerd wordt Met de belofte dat je de volgende ochtend wordt terug gebeld. Nooit meer iets gehoord! Een hele slechte beurt! Ik heb de volgende dag mijn spullen maar gewoon ergens anders gehaald. I

Mooie prijs voor een super ventilator van S&P

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Zeer tervreden.

ok

okido

Netjes en snel geleverd

Mooie website om de materialen te zoeken en bestellen, overzichtelijk. Hierna zijn de materialen snel geleverd.

Zo moet het.

gewoon goed

duidelijk, snel.

alles top geregeld.

Na bestelling alles binnen de afgesproken tijd afgeleverd.

super

snelle levering ben blij met m,n aankoop

Kwaliteit

Een mooi aanbod en snelle levering

Snelle verzending en prima ventilator

De ene dag besteld en de volenda dag al geleverd. Ventilator dat wat beloofd is, veel lucht en weinig herrie.

Prima website, snelle levering en goed product

Zie bovenstaand

Goed, kwalitatief en snel

Goed, kwalitatief en snel

snelle levering en duidelijk te vinden op de site

duidelijke web site makelijk te vinden en dan ook nog een snelle levering prima dus.

mijn bestelling is wat ik er van verwachte en keurig op tijd geleverd

eerste levering was het geleverd in de verkeerde kleur 1 telefoontje en de juiste kleur werd direct opgestuurd en volgende dag in huis top service

21 Boylestraat C

Ede 6718XM