Goed product

Keurige behandeling en aflevering.

Prima product voor juiste prijs, top levering.

Zorgvuldige afhandeling van de bestelling

De grootte van de verzenddozen kan veel kleiner, en daardoor minder plastic vulling. Meer aandacht nodig voor milieu. Een nagezonden trektouwtje voor een rooster werd in een veel te grote doos + plastic vulling verstuurd ☹️☹️

Klaar en duidelijke

Goede site goede levering alles prima

uitstekend

de volgend dag al correct bezorgd en na plaatsing werkt de ventilator uitstekend; kortom niets dan lof; alleen de website mag wel wat eenvoudiger/toegankelijker;

Een ventilator besteld met wat andere onderdelen Ventilator keurig de volgende dag geleverd Helaas deed de ventilator (bewegingssensor) het niet Ik kon hem retour sturen, dit ging met de online retour aanvraag erg snel en gemakkelijk Wacht nog op de afhandeling maar heb er alle vertrouwen in

Top zaak

Goede voorlichting en snelle levering

Duidelijk en snel

Eenvoudig te bestellen en duidelijk in de communicatie.

zeer snelle levering,en goede prijs.

zeer tevreden

Prima webschop

Zeer te vreden en snelle levering.

Snelle levering en goede prijs.

Kon alles prima volgen en werd op de minuut afgeleverd.

Perfecte en snelle levering.

Zo'n snelle levering, zodat ik mijn klus zonder onderbreking kon afmaken.

Heel goede ervaring

prima service

Snelle en correcte levering

De gekochte items voldoen aan de verwachtigingen

prima advies ontvangen en correcte levering

zeer positief

Duidelijk informatie en goed produkt

Goede website snelle orderafhandeling supersnel optijd geleverd wat ik besteld had

Goede website snelle orderafhandeling supersnel optijd geleverd

Prima. Snelle levering en mogelijk tot achteraf betalen

Ik heb al eerder bestellingen gedaan en altijd vlotte levering en niet duur.

Uitstekend product en levering

gewoon goed, zoals het hoord.

Ruime keus, goed gesorteerd en snel geleverd. !!

Snelle en correcte levering. Deftig materiaal.

Afzuigventilator besteld voor de badkamer. Veel keuze, goeie filters en snelle levering.

beetje jammer

Op webwinkel werd vermeld dat een montage c profiel van 2 meter door midden geslepen zou worden ivm pakket dienst. Begrijpelijk. ivm met klus was het ideaal om drie stukkken te hebben van 66cm. dus vermeld doe maar in drieen. want er moet toch geslepen worden. krijg ik toch 2 stukken van 1 mtr. nu heb ik 1 stuk te weinig. kreeg als antwoord; onze producten verkorten we niet. jaja!! wel snel geleverd! en website is duidelijk!

Top service.

Ik had bij mijn eerste bestelling bij ventilatieshop.com aangegeven een avond levering door post op een specifieke datum geleverd te willen krijgen. Alles was duidelijk en goed gecommuniceerd, track en trace nummer gekregen, pakket bezorger had nog 1 pakketje te gaan, echter is hij nooit bij mij aangekomen, en pakketje stond als bezorgt aangegeven. De dag erop met de klantenservice gebeld en dit medegedeeld. Na een korte overleg ( waarschijnlijk om te kijken of de spullen nog in voorraad zijn) kreeg ik te horen dat ze alsnog de bestelling per koerier dezelfde dag konden laten bezorgen zonder extra kosten. Kortom, blij met de service en producten, maar nog beter hoe ze dit soort zaken afhandelen. Ik zou deze (online) winkel dan ook aanbevelen, en zal mijn volgende aankoop ook weer hier doen.

goede zaak

Hoewel de naam een beetje algemeen en goedkoop klinkt, is dit wel degelijk een gespecialiseerd bedrijf met eigen technische kennis en magazijn. Ik zocht een bepaald type doucheventilator ter vervanging van mijn huidige ventilator van S&P en kwam via een zoekmachine op dit bedrijf. Dat merk is niet meer bij bouwmarkten te koop, maar hier gelukkig nog wel in allerlei uitvoeringen. Elf jaar geleden was dezelfde ventilator (Silent 200CRZ) bij een bouwmarkt nog €72 duurder. In de doos zat ook nog een extra Nederlandstalige installatiehandleiding door de Ventilatieshop zelf gemaakt. Dit toont dat het een serieus bedrijf is en geen "dozenschuiver". Laten we zuinig zijn op dit soort bedrijven, die echt om hun klanten geven door hart te hebben voor de techniek en niet alleen op winst uit te zijn.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM