Netjes en gewoon als afspraak geleverd

Prima en scherp aan de prijs geleverd

Helemaal top

Goede service en snelle levering

Doe wat er gevraagd word

Goede producten, ik bestel op donderdag met een gevraagde levertijd van de dinsdag er op. Tijd genoeg zou je zeggen. En helaas word het dan dinsdag verstuurd met een levertijd van woensdag waardoor het pakket niet in ontvangst genomen kon worden.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Wat een verademing. Eerst dezelfde spullen bij Hornbach besteld, na 5 dagen ajajajippijipeejay nog niets ontvangen, kreeg ik een mail dat het nog langer ging duren en je betaald altijd 17,50 bezorgkosten. Nou bij Ventilatieshop.com, voor 16:30 besteld de volgende dag bezorgt. Boven de 30 euro gratis. Tot tweemaal toe is dit gebeurd, zonder geneuzel over naleveringen, die waren er niet. Je ontvangt alles snel en compleet. Nog gratis en goed advies gekregen op installatie. Geweldig en ik ben van die zaag van Hornbach gescheiden.

goede webshop. duidelijke beschrijving en correcte levering.

goede webshop. duidelijke beschrijving en correcte levering.

Ik zocht en vond

Ik zocht en vond zonder het huis uit te komen en aan een heel goede prijs.

Netjes en snel geleverd,top.

Netjes en snel geleverd,top.

Ik heb een ventilator met timer gekocht bij Ventilatieshop. Deze bevalt prima. Levering was ook erg vlot verlopen. Verder hebben ze ook een blad met instructies afgeprint om ventilator aan te sluiten. Dat was erg handig, want zo moest ik zelf niet op zoek gaan in de handleidng of online.

Ze doen wat het beloofd!

Makkelijk te bestellen Goede communicatie Eenvoudig met betalen Binnen 24 uur was het er al

Top service, snelle levering

perfect

zeer korte levertermijn !

zeer goed

levering niet op gevraagd tijdstip

een volle week later geleverd als gevraagd zonder enige verklaring. krijg ik de uitleg dat het aan post.nl zou liggen. ik kreeg na een dag of twee de code van post.nl maar het pakket was na dagen nog niet aangeleverd. uiteindelijk werd het pakket geleverd door een eigen bestelwagen. dit terwijl het zogezegd al binnen was bij post.nl aangezien men mij probeerd te beliegen nog een ster minder

Snelle levering en een goede kwaliteit

mooi materiaal

vlot en compleet geleverd!

Zeer goed, zoals het hoort te gaan

Precies volgens schema van bestellen, bezorgen en betalen. Zeer correct.

Snelle en perfecte levering

Artikel binnen een dag geleverd zoals beschreven en werkt perfect

Prima ervaring

zeer tevreden in het algemeen .

Uitstekende klantenservice

Veel keuze, zeer snelle verzending en twee keer geteste klantenservice met grote tevredenheid. De beste online winkel.

positief en vlot

Reactief in communicatie en snel opgestuurd.

prima service

snelle en goede verzending

Supersnel !

Perfect , bestelling plaatsen en dag later bestelling ontvangen. Gewoonweg perfect en niet duur.

Voldeed volledig aan mijn verwachtingen !

De ontvangen rooster was volledig zoals beschreven en op foto voorgesteld .Heb het besteld , betaald en ben volledig op de hoogte gehouden wat betreft vermoedelijke levering, kon mijn zending traceren , kortom beter kan niet. Proficiat !! Een klein minpuntje.... denk eens aan het milieu en verpak zo'n rooster in een kleinere doos...

Goede spullen, goede prijs, snelle levering

Had snel een bepaald type afzuiging nodig. Was op voorraad, prijs was oké en heel snel in huis. Top dus!

Super, snelle en correcte levering

Goede website

Goed, duidelijk en redelijk snel

Bestellen ging makkelijk. Levering redelijk snel.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM