Goede prijs, informatie en communicatie

Duidelijke website, ruim assortiment en makkelijk retourneren overtollige artikelen.

Perfecte service, mooie artikelen

Duidelijke website met perfecte omschrijvingen van de artikelen. De Luchtventielen rvs glans zijn een mooie aanvulling in de b adkamer.

Prima service en meedenken

Ventilator doet het uitstekend, werkt zoals wordt beloofd! Wel maakt de Blauberg beduidend meer lawaai dan ik had gehoopt.

Vlotte levering en goede service

Ik bestelde een TDM-200 buisventilator die vlot geleverd werd. Ook over de plaatsing van de ventilator in de uitsparing in de muur (resp diameter 120 en 125) kreeg ik goed advies. Alles geïnstalleerd en het werkt prima.

Ik heb gebeld omdat ik wat vragen had. Prima te woord gestaan en ik kon alles eenvoudig online bestellen.

Prima materiaal, ik heb nog niet alle roosters gemonteerd, ben heel tevreden.

Ik beveel deze roosters aan prima product.

Ventilatieshop doet wat je bestelt /afspreekt !!

Betrouwbaar en mooie shop met duidelijke beelden en omschrijving van de artikelen.

Profesioneel

Snel aflevering en ook profesioneel advies!

Prima service.

Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Bedankt!

correct

Snel en zorgvuldig

Supersnel,perfect geleverd.

Top,zeer tevreden.

Helemaal volgens verwachten, super dus.

Klantenservice mag iets sneller reageren op de mail. Eenmaal contact gehad, perfect opgelost. Artikelen komen overeen zoals beschreven, en snel in huis.

Sublieme service!!!

Uitstekende info en beschrijving van product op web-site evenals de uitstekende logistieke service m.b.t. verzending en aflevering. Prijs-kwaliteit: UITSTEKEND.

Juiste productomschrijving en supersnelle levering

Snelle levering binnen 24 uur!

Top. snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering en top product

Goede ventilator zoals beschreven op de website.

Gewoon netjes alleen de verpakkingsmateriaal is erg groot

Netjes

Ventilator gekocht en heel snel ontvangen. Echter de ventilator was kapot. Geprobeerd contact op te nemen. Bij de telefoon waren alle medewerkers in gesprek en ik zou zo snel mogelijk geholpen worden. 22 juli ‘20 Door personele problemen heeft het wat langer geduurd maar nu is het probleem heel goed opgelost. De nieuwe ventilator is geheel kosteloos vervangen en het vertrouwen in Ventilatorshop is weer hersteld!

zoals altijd prima inorde

zoals altijd, correct en snelle leveringen

Besteld; binnen twee dagen in huis, product zoals omschreven en van goede kwaliteit.

Positieve dienstverlening.

Positieve dienstverlening.

snel, flexibel in omruiling, ruim aanbod

Zeer goede ervaring. Makkelijk om ontbrekende stukken aan te kopen. Snelle levering. Grotere systeem D-toestellen worden echter niet verkocht. Dit vind ik wel een gemis.

Zeer snelle en correcte levering Top!

zie boven.

korrekte levering