Verkeerde maat

Snelle levering van 2 te kleine slangenklemmen...besteld tot diameter 270mm...geleverd 2 stuks tot diameter 170mm...u mag ze binnenkort retour verwachten.

Voordelig en snelle levering

Ik heb een overdrukrooster besteld die ook vlot in huis was. Dezelfde als ik in de bouwmarkt had gezien maar dan een paar tientjes goedkoper. Vandaag heb ik hem bevestigd. Hij zit aan de andere kant van de ven in de badkamer. De lamellen gaat iets minder ver open dan verwacht, ik kijk het even een paar maanden aan. Kijken wat het effect is wanneer het kouder en vochtiger wordt. Vooralsnog tevreden.

Snel en goede prijs

Via bol.com een ventilatieslang besteld, dag erna al in huis in stevige doos. Prima service, niks mis mee.

Vlotte correcte bediening

Vlotte correcte bediening! Bedankt !

Zeer snelle en goede levering!! echte aanrader ook in prijs!!

Echte aanrader!!

Snelle levering, puike ventilator

Prettige website info, goede keuzemogelijkheid, snelle levering met duidelijke instructie.

Geleverd volgens afspraak

Ruime keuze, scherpe prijzen en goede uitleg bei elk produkt

Snel en correct

Een van de betere, zelfs de beste ervaring in het online shoppen

Snelle levering, verpakking mocht wat kleiner!

Snel

Duidelijke en goede communicatie via mail. Bestelling volgende dag al geleverd.

goede kwaliteit en correcte levering

goede kwaliteit en correcte levering

ik zal nog gebruik maken van jullie diensten

de bestelling was snel genoteerd , en snel geleverd met de beste zorgen alles werk prima.

Hier uit voorraad leverbaar

Nergens anders meteen te vinden, bij Ventilatieshop wel en bovendien goedkoper. Een aanrader !

Ik heb een filter besteld die ik aan mijn uitgang van mijn ventilatie geplaatst heb. Het is gemakkelijk te installeren en de filter er uit te halen indien dit nodig zou zijn. Ik hoop dat de filter niet te dik is. Dit weet ik pas binnen enkele maanden. De bestelling en levering verliepen foutloos. Ik werd goed op de hoogte gehouden en alles was netjes verpakt. Dank u wel hiervoor!

perfect

perfect

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Op aanraden van een buurman nieuwe roosters voor het wtw systeem besteld. Ze waren in no-time bevestigd en wat knapt het huis daarvan op! Typisch geval van ‘hadden we 10 jaar eerder moeten doen’

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling

Prima, besteld en geleverd

wat materiaal besteld en een afzuigventilator. Netjes verpakt. Niks mis mee. Als je kunt vinden wat je nodig hebt, gewoon daar bestellen.

Prima levering

Prima levering en netjes snel.

top

top

top, goed en duidelijk geregeld!

Telefonisch om advies gevraagd, besteld en volgende dag de spullen in huis. Prima.

Snel geleverd goed spul

Prima bedrijf