artikel correct, levering 1 dag beloofd 7 dagen mater

overzichtelijke site, bestellen mogelijk zonder klant te moeten worden en veel poeha met paswoorden, levering beloofd 1 dag , bleven dan ook gans de dag thuis, kwam 1 week later , met als enige excuus het is druk.

Excellent

Ik heb een gevelkap besteld en heb deze snel gekregen, incl. factuur via email. Gevelkap was net te groot en is teruggestuurd. Support medewerkers reageerden snel en accuraat met instructies. Top en houden zo.

Internet service zoals het hoort.

- goede info - nette prijs - correcte levering

Rooster werd snel geleverd. Ik vond alleen de verpakking belachelijk groot voor alleen een roostertje. Die had in een enveloppe gepast. Nu kwam er in verhouding een enorme doos. Qua verzendkosten hadden we wel wat kunnen besparen

Waar gemaakt wat is beloofd. Levering op tijd en producten zoals besteld.

Goed.

Prima en snelle levering

Artikel voldoet aan onze verwachting.

Supersnel en goede ventilatierooster

Snel geleverd en perfect rooster

Een artikel was er verkeerd geleverd . Contact opgenomen met de klantenservice die gelijk het goede artikel verstuurde en ik het vervolgens de zelfde dag nog in huis had. Dat vind ik top!

Duidelijke webshop en prima levering

Ik kon makkelijk vinden wat ik wilde bestellen met een goede beschrijving van het artikel. Ook de levering was zoals beloofd.

Goede en snelle levering

Bestelde producten voldeden aan de verwachting en werden keurig verpakt snel geleverd.

Zeer goed ! Het A4 formulier met de print van de aansluiting is heel duidelijk!

Snelle levering, goede producten

Net op tijd besteld, 16:30 exact, en toch zonder problemen volgende dag leveren. Stiekem hoop je dat, maar verwacht je het niet :). Goeie service verder en uitgebreid assortiment.

Snelle levering en goede kwaliteit

Het bestelde artikel voldeed aan mijn verwachtingen. Goede kwaliteit-prijsverhouding en tijdig geleverd.

Snelle service en goedkoop

TOP

Super snel geleverd

Duidelijke website, prima produkt, goed onschreven. Goed verpakt en snel geleverd

prima sortering en snelle service

What you see is what you get!

Snel geleverd alleen verkeerde kleur, mail gestuurd maar nog geen reactie terug

Wacht op goeie kleur van het bestelde product

Degelijk.

uitstekend

1 dag na bestelling al netjes afgeleverd.

Hele fijne winkel met zeer snelle levering.

Zo kan het dus ook!!

Snelle en keurige levering.

Snelle en keurige levering met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

s"middags besteld volgende dag in huis !

Superfijn bedrijf, alles klopte!!!!

Makkelijke website en bestelproces, goed op de hoogte gehouden van het verloop mbt bestellen en verzenden. Top kwaliteit spul en op afgesproken dag en tijdstip geleverd

21 Boylestraat C

Ede 6718XM