in een woord geweldig

had wel een afzuigrooster zitten,maar steeds de wind erin,nu geweldig,werkt als een tierelier.

Binnen een dag in huis en prima kwaliteit

Heldere website met goede uitleg en keuzehulp. Product goed verpakt ensnel ontvangen.

Goed product en prima communicatie

Het rooster is perfect en de voorafgaande communicatie was top.

De bestelde artikelen in 1 doos compleet geleverd

De benodigde artikelen waren op grond van de uitgebreide toelichtingen gemakkelijk te kiezen en gemakkelijk te bestellen. De levering was de volgende dag compleet in 1 doos.

Primama

Goedgeholpen en het past een op een.

Tevreden

Eenvoudig te plaatsen

Snel en netjes verpakt geleverd

2 bestellingen gedaan, beide netjes verpakt en snel geleverd.

Prima produkt, maatvoering op de milimeter

Ventilatieroosters op maat besteld, geleverd op de milimeter nauwkuerig

Netjes en zeer snel geleverd

Prima materiaal

Ventilator is erg goed.

De keuze opties meer dan genoeg. Goede kwaliteit en blij dat ik heb gekozen voor een doucheventi met een automatische afsluiting. Snelle levering tegen een goede prijs

Grote keuze uit mooie producten, supersnel bezorgd

keuze uit mooie producten, supersnel bezorgd In een degelijke verpakking (met een geinige spreuk)

Een voorbeeld voor velen qua service en kwaliteit

Onze bestelling werd perfect volgens verwachting afgeleverd en voldeed zeker aan onze verwachtingen.

Ventilator werkt niet

Ventilator werkt niet, op email naar klantenservice geen reactie, dan maar bellen, moeten eerst terugsturen waarna onderzoek wordt gestart, dus niet direct nieuwe opgestuurd helaas......zitten we nog langer zonder. Geen aanbeveling dus.

Goede producten, snelle levering

En ook nog eens goed geprijsd. Erg efficient ingepakt ook, daar kunnen veel andere webshops nog iets van leren.

Zeer snelle levering

Ik moest snel een een nieuwe ventilator hebben na 24:00 uur besteld zelfde dag nog geleverd.

Zeer goed bedrijf die gewoon extra service geven.

Fijn bedrijf om bij te bestellen. Komt afspraken na, extra service die ze bieden bij de aankoop van een product (extra productinformatie opsturen). Gewoon in 1 woord: PERFECT!!!!!

Snelle Service

Goede service en prima produkt

De ventilator is precies wat ik er van verwachte

Al is de gebruiksaanwijzing wat karig zo staat er niet alles duidelijk op bijv. Waar je het soort tochtband op moet plakken maar goed wie handig is komt daar wel uit. Het afstellen ging makkelijk met de daarbij geleverde plastic schroeven draaier en de zuigkracht is super. De terugslag klep valt dan wel wat tegen dat is een dun plastic plaatje dat met enig geluid de ventilator afsluit.

Prima.

Goed materiaal,perfect geleverd, En snel geleverd.

Ging snel de bestelling

Goed en overzichtelijke site. Bestelling werd snel geleverd, en was goed verpakt.

Razendsnel geleverd

Het onderdeel was op voorraad en binnen 24 uur had ik het in huis

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Tijdens de Kerstvakantie lekker gemakkelijk thuis via de webshop besteld en snel binnen gekregen. Zo hoort het!

Snelle levering en product bokdoet

Lang gezocht en gevonden in de Ral 9010. Snelle levering ondanks drukke tijd. Rooster is een plaatje en goed instelbaar naar afzuigvermogen/behoefte.

Altijd snelle levering

Koop wel vaker bij de ventilatieshop want ze hebben alles en leveren snel! Hou dit vol mensen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM