Product precies naar verwachting Levering precies optijd Verpakking prima degelijk Transport helemaal schadeloos

Keurig geleverd.

Snel en keurig geleverd. Volledig tevreden. Top.

Bestelde product snel ontvangen. Prima in orde.

Beter kan het niet

Binnen 24 uur bezorgd.top service

uitstekend geholpen aan de balie

Vlotte en duidelijke klantgerichte oplossing helpen zoeken

Prima producten en adequate ondersteuning

Een zeer tevreden klant die zowel een ventilatiesysteem als accessoires aangeschaft heeft. Ook met de whatsapp ondersteuning ben ik zeer content!

Super tevreden

Bestelling geplaatst en heel duidelijk wanneer het product wordt geleverd, net als de vorige keer toppie

Snelle bezorging goede service

Via de mail een vraag gesteld over een product..zelfde dag al antwoord… Ventilatie ventiel besteld voor in de woonkamer….heb een metalen besteld… die je open en dichter kan draaien… ook is deze helemaal dicht te draaien… als hier een hele harde koude wind is,trekt het heel erg… dan is het handig om hem helemaal dicht te draaien

Product werd in een dag geleverd en was goed verpakt

Beetje teleurstellend

Helaas heeft u een ventilator geadviseerd die door een erkend installateur gemonteerd moet worden. Tegen de tijd dat ik een man hiervoor heb staat mijn badkamer vol schimmel. Zou fijnzijn als ik dat dyidelijk had gezien toen ik hem ging kopen.

Snelle correcte levering

Product omschrijving klopt goede prijs / kwaliteitsverhouding

Prima product, snelle verwerking en duidelijke informatie

Duidelijke informatie over het product, informatie verstrekking na bestelling was ook prima in order (handleiding montage bijvoorbeeld). Verzending was snel en verpakking was prima in order om beschadiging te vermijden, Product werkte zoals beschreven en aansluiting was simpel.

toppie

weinig geluid en toch voldoende afzuiging en dat voor die prijs onvoorstelbaar

Goed passende ventilator en makkelijk te monteren

Ik ben direct geholpen in mijn zoektocht naar het juiste materiaal goed contact snelle levering materiaal zoals omschreven staat

prima producten, snel geleverd

Heb al een paar keer iets besteld bij Ventilatieshop. Altijd volgende dag in huis en goede producten.

Eenvoudig en snel

Laten we zeggen dat ik vrijwel nooit klus, maar met internet en de website van ventilatieshop heb ik gemakkelijk de juiste spullen kunnen vinden. Besteld en de volgende dag in huis, ideaal.

Kan niet verbeterd worden. Zeer tevreden over zowel materiaal als van de levering.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Netjes verpakt en snelle levering

De titel zegt het al. Ik slaagde voor alles wat ik zocht om mijn mechanische ventilatie uit te breiden. De prijs was goed, de producten allemaal goed verpakt en snel bij me geleverd. Meer verwacht ik niet van een webshop.

Top, snelle levering!

Bestellen ging eenvoudig, prima product.

heel goed

Alles vlot verlopen!

Goede prijs, goed op de hoogte gehouden en snel bezorgd. Zo zou het altijd moeten zijn. Voorbeeld voor andere e business. Bedankt.

Verfrissend hoe dit bedrijf hun vakkennis ventileert.

Zowel zakelijk als privé geven ze uitstekend advies en tips waar zo ook echt de tijd voor je nemen.

Fijn bedrijf dat afspraken nakomt.

Fijn bedrijf dat afspraken nakomt.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM