Producten goed, en goed ingepakt !

Goede prijs en snelle levering,aanrader!

Goede prijs en snelle levering,aanrader!

Horen duidelijk een verschil

Geweldig, super fijne ventilator

Alle opties van de ventilator voor de badkamer zijn super. We zijn zeer tevreden en zullen zeer zeker jullie shop bij iedereen aanbevelen als ze die zoeken.

Niet geleverde spullen

Eerste instantie redelijk advies. Daarna niet geleverde spullen. Gebeld. Is geleverd. Alleen niet het juiste product, juiste afmeting. Moet nogmaals gaan bellen voor het juiste product en afmeting

snel netjes verpakt ,zo willen mensen hun bestellingen krijgen.

snel netjes verpakt ,zo willen mensen hun bestellingen krijgen. Top jongens

Snelle service en mooie producten

We hebben de bestelling snel ontvangen. Op de website staat duidelijk omschreven wat er evt nog meer nodig is. Ook alle tekeningen zijn er te vinden. Na bestelling kregen we direct een installatie handleiding in de mail wat ook zeer prettig is.

Goede prijs

Helemaal niks mis mee

Makkelijke site snelle afwikkeling

Veel keus en deskundigen medewerkers

Een zaak met alles op ventilatie gebied. Met medewerkers die weten waar ze het over hebben. Deskundig geholpen door de medewerkers waardoor ik voor mijn situatie de beste ventilatie heb. Ik kom hier zeker terug.

Net bedrijf, snelle levering

Op zaterdag ventilator besteld en zondag al bezorgd op sint willebrord,, goede prijs kwaliteit,, snelle bezorging,, zou zeker weer bestellen hier in de toekomst

Geleverde app. werkt niet

Geleverde apparatuur werkt niet.

Degelijke kwaliteit

Mooi spul

Groot assortiment en een super service met snelle levering.

Heb al meerdere malen bestellingen geplaatst en ben uiterst tevreden over de snelle accurate leveringen.

Behulpzaam en deskundig

Behulpzaam en deskundig, ik kreeg goed advies welk product in mijn situatie passend was. Daarna snelle verzending, goed verpakt.

Top.

Snel bestellen, snel betalen, snelle reactie, snelle verzending, snelle communicatie, snel ontvangen. Top wat wil je nog meer????

Mijn ervaring met Ventilatieshop is heel goed, goede product alleen zat een scheurtje in de ventilator maar voor de rest bruikbaar.

mooi materiaal

snelle service, duidelijke communicatie via de mail. snelle levering.

Levering was eerder dan gepland en artikel voldoet aan de verwachtingen.

Ruime keuze, snelle verzending!

* Ruime keuze in artikelen met goede beschrijving qua product, met maatvoering! * Snelle verzending met Post.NL

Snelle en uitstekende service

Goed assortiment. Een verkeerde bestelling werd snel opgelost, zonder gedoe

Snel en goed geleverd

Vlotte levering, goed ingepakt.

Super snelle levering, goede kwaliteit/prijs verhouding

Vakkundig geholpen

Perfect geholpen, elke vraag werd goed uitgelegd en dat was een verademing in vergelijking met andere zaken. Probeer dit niveau vast te houden. Ik kom graag bij u terug

Goede omschrijving snelle levering

Uitgebreide collectie maar door de goede omschrijvingen uit te filteren naar wat je nodig hebt. Ook in toebehoren compleet assortiment. En niet onbelangrijk, goede kwaliteit van de producten!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM