Cees

Op de beschrijving staat dan de ventilator 25 decibel geluid produceert. Maar dat is bij ons zeker niet het geval. Valt tegen.

Goed, snel en goede prijs

Het was makkelijk te vinden op de website, fuidelijke omschrijving en een goede prijs.

Goede producten en snelle levering

Ruim assortiment en goede service.

Snelle levering netjes verpakt.

Super tevreden

Snel geleverd voor een mooie prijs en een mooi design product.

Prima volgens afspraak

Alles netjes geleverd

Goede beschrijving, goede levering

Precies wat je wenst.

Geweldige service

Helemaal top

Voldoet geheel aan verwachting

Voldoet geheel aan verwachting

Zoals het hoort! Goedkoop, kwaliteit en snel geleverd!

Snelle levering, goed product ,

Met ventilatie van de ventilatie shop is mijn badkamer weer glashelder

Goede ventilator voor een scherpe prijs.

De ventilator besteld en heel snel in huis. Netjes verpakt, dus zonder schade.

Een verademing

Zoveel aanbod en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Snelle en uitermate correcte afhandeling, een dikketien !

Vlotte levering, goed product en erg tevreden.

Prettig, snel, correcte levering.

goed geholpen

had even een probleem maar na een telefoontje kwam het goed

Diversen artikelen besteld en voldoen aan al mijn verwachtingen! Uitstekende service kwa hulp bij bestellen en retourneren! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Product als beloofd en op tijd ontvangen

De bestelling was eenvoudig en kon worden gedaan zonder een account aan te maken (jammer voor de concurrent die dat wel eiste!). Product voldoet aan de verwachtingen en werd volgens afspraak geleverd. Het is inmiddels ook gemonteerd. Wel heb ik me verbaasd over de handleiding, die naar goed Amerikaans gebruik (product komt uit de EU!) vooral bestaat uit disclaimers (teksten die ongeveer luiden als "niet geschikt voor kinderen of mensen met verminderde verstandelijke vermogens") om vervolgens ergens in een regeltje te zeggen: "sluit de ventilator aan". Ik kwam er snel genoeg achter dat ik de achterkap open kon schroeven en zo het snoer kon monteren (wat niet moeilijk was), maar de aandacht had beter gericht kunnen zijn op het apparaat zelf in plaats van op mogelijke rechtszaken.

Geweldige sevice

Ben zeer tevreden over de ventilatoeshop. Ik heb meerdere malen om advies gevraagd en kreeg snel en duidelijk 0antwoordt. Verzending was ook heel snel. Kom zeker nog een keer terug.

Supersnelle service

Zondag besteld, maandag in huis

Gemakkelijke vervanging

De oude was op, de nieuwe is top!

Uitgebreid assortiment goede informatie

Ik zocht een design product voor de afzuiging in mijn nieuwe keuken en vond hier een goede oplossing

goede materialen

Ik vond op internet al gauw wat ik zocht. Goede kwaliteit. Vlotte bezorging

Keurig

Wij zijn gewoon tevreden , want de levering was prima op tijd . We kregen aparte handleiding voor de ventilatie rooster . Vonden we toch heel netjes . En kwaliteit moeten we nog even afwachten ( hebben hem per slot van rekening nog maar net.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM