Snel geleverd en prima apparaat voldoet aan de wensen

Het produkt is super

Alles was zeer goed. produkt plus levering alleen wel een hele grote doos voor een klein produkt mischien is hier nog iets mee te doen

goede service en snelle levering!

goed bedrijf!

Past en snel geleverd

Tevreden

Behulpzame klantenservice en goede prijs.

Reageren vlot bij vragen en hebben veel keus in materiaal, voor elke prijsklasse. Simpel zelf te monteren met de tips op de site.

Ondanks fouten in onze bestelling, zonder probleem omgeruild en aangevuld.

Professionele hulp en middelen voor internet prijzen.

Als ik er niet uitkom dan neem ik gewoon mijn spullen mee en de medewerkers helpen mij aan de passende onderdelen. Bestellen online zorgt voor een keurige levering in een mooie golfkartonnen doos waardoor deuren en beschadigingen niet van toepassing zijn.

Het juiste ontvangen,super snel en keurig verpakt.

uitstekend geholpen

Ventilatie box en RVS ventiel besteld. Ook aan de telefoon voor wat verdere informatie en uitleg fijn contact gehad. Alles vlot aan huis geleverd. Prima service.

Goede shop

Goede shop met duidelijke website en snelle levering

Uitstekend geholpen

Mijn badkamer ventilator ging stuk na 3 jaar. Omdat op de ventilator 5 jaar garantie zit heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd uiterst vriendelijk geholpen en kon mijn ventilator opsturen. Na onderzoek heb ik snel een nieuwe ventilator ontvangen.

Alles goed

Duidelijk levering en betaling correct Goede info

Prima levering, goede kwaliteit prijsverhouding. Zoals het hoort.

Alles keurig binnen de tijd afgeleverd. Kwaliteit en prijs zijn in verhouding met elkaar. Zoals het hoort denk ik. Keurig.

Vlotte afhandeling, goed product en redelijke prijsvorming

Vlotte afhandeling, goed product en redelijke prijsvorming

Teleurgesteld

Ik heb om een dag twee bestellingen gedaan die de volgende dag bezorgd zouden worden. Door een fout werd slechts 1 artikel bezorgt en de volgende dag pas het andere artikel. Daardoor moest ik de afspraak met de monteur die ik gemaakt had afzeggen. Maar daar hij het druk heeft moet ik nu wachten voordat hij weer tijd heeft om de ventilator te plaatsen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Op vrijdagavond een bestelling geplaatst die de eerst volgende werkdag geleverd zou worden. Dat zou dus maandag zijn. Ondanks dat wrd de bestelling zaterdag geleverd. Super

Snel en goed

Alles wordt altijd snel en goed geleverd. En het gratis retour sturen maakt alles hert makkelijk

zoals het hoort

vlot en zoals afgesproken snel geleverd. Zonder extra kosten op een waddeneiland, dat zie je wel eens anders.

Fijne site en snelle levering

Vertrouwde indruk

Strak en mooi geheel en keurig volgens afspraak geleverd Werd als bouwpakket geleverd, van het aantal stelschroeven [5 stuks] was er 1 manco evenals een zestal carrosserie ringetjes Dit zijn wel aandachtspunten, gezien de prijs/kwaliteit verhouding

Bestelling keurig geleverd maar vertraagd door onderdeel niet op voorraad.

Goede snelle levering

Makkelijk retour, makkelijk besteld, snelle levering

Prima levering

Snel verstuurd en goeie uitleg in de extra mail!

Snelle levering en fijn de extra mail met uitleg!

Duidelijke site snelle service

Gezocht naar grote ventilator en gevonden ook fijn dat alle hulpstukken dakdoorvoer etc allemaal op een adres te bestellen zijn.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM