Overzichtelijke website met duidelijke uitleg, en snelle levering. Producten waren netjes verpakt, en zijn zeker naar wens

Zeer tevreden met dit bedrijf.

Bestelde artikelen van prima kwaliteit.

Gewoon goed zoals het hoort

Had een aantal onderdelen nodig om in de toekomst over te gaan op een ventilatie box...Kon alle info vinden wat ik nodig had en meteen besteld. Pakket kwam supersnel mijn kant op.. Helaas dat de post nl weer met een sorry kwam en dus 3 dagen later pas aan de deur.. Spullen waren degelijk en goed ingepakt. Zeer tevreden!!

Geleverd zoals aangegeven.

Uitstekend! Precies wat je van een bestelling verwacht!

Besteling verliep zoals je graag wilt dat het altijd gaat

Bestellen gaat makkelijk en de levering was de volgende dag, perfect. Ook handig het A4 tje met de installatie handleiding geschreven door ventilatorshop met tips waar op te letten.

Heldere webshop, eenvoudig bestelproces, en nette levering volgens aangegeven planning. .

Ik had een dakdoorvoer met ventilatie eenheid nodig. De prijs- kwaliteit is hier prima. Het bestellen ging eenvoudig en het werd netjes op tijd geleverd. Prima zo.

Goede service snelle levering

Alles volgens afspraak op tijd geleverd

Prima winkel

Makkelijke webshop, prima winkelen, snel verstuurd, alles voor elkaar!

Precies wat ik zocht

Goede, nette, degelijke kwaliteit ventilatierooster. Precies wat ik zocht. En snel geleverd.

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goed ingepakt

Goede feedback, snelle levering. Al met al: 5-stars

Echt aan te bevelen

Goede snelle levering

Jammer dat ik dit niet eerder had gekocht

Zeer goede ervaring met de nieuwe ventilator, muisstil en controleerbaar via de app. Jammer van al die jaren met een luidruchtige ventilator gezeten te hebben want ik had dit eerder moeten kopen! Ook goede ervaring met de webshop die mij instructies mailde en indien nodig bereikbaar was voor de installatie, erg fijn.

duidelijke informatie, kwaliteit een scherpe prijs

duidelijke informatie, kwaliteit een scherpe prijs en een goed klantenservice, aanrader dus.

Spullen die ik elders niet kon vinden, snel geleverd.

Klein projectje om broddelwerk van een aannemer te fixen, en kwam erachter dat er een manchet bestaat om een dak doorvoer wind dicht te maken. Uiteraard nergens in de buurt bij de bekende grote bedrijven, maar online gekocht bij ventilatieshop. Volgende dag in huis, en kon snel de klus afmaken. Heel fijn.

Prima materiaal, en snel en goed bezorgd.

Snel en duidelijk

Alles is op de website goed en duidelijk te vinden en verzenden gaat heel snel en goed verpakt

Al een paar keer besteld bij deze webshop Snel en goed geleverd Ook de vragen van wat ik persies nodig had voor mijn klus werden snel beantwoord

Zeer tevreden!

Ik ben geen kenner op het gebied van ventilatie, maar door de duidelijke info op de website kon ik een goede keuze maken. Na een snelle levering was mijn afvoer met zo'n 1,5 uur volledig gefixt. Tussen de regenbuien door :)

Goede website, goede producten en goede levering

Gewoon zoals het hoort. Plaatsen van de bestelling gaat eenvoudig, bevestiging volgt snel en levering is snel thuis. Producten (buis + ventilator) zoals omschreven.

Prettig en overzichtelijk

Snelle levering en een duidelijk antwoord op de door mij gestelde vragen.

Weer een super goede ervaring met Ventilatieshop

Meerdere producten besteld bij Ventilatieshop.nl. Duidelijke info en ook de beantwoording correct. Een dag later al in huis en direct gemonteerd. We zitten er weer geventileerd bij.

Hoge kwaliteit en prima service ; besteld en thuis

Zoals ik al schreef ; de roosters zijn van prima kwaliteit en het ziet er erg goed in een nieuwe laminaat vloer . En en eenmaal besteld.... de andere dag thuis . Daarbij komt kwaliteit en prijs in een prima balans

Enig puntje van kritiek is dat de doos met ventilatie systeem verpakt was in een 2x zo grote doos. Als het product al vanuit de fabriek verpakt is in een stevige doos, is dan een brown paper om te verzenden niet voldoende?

snelle levering en correct.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM