Snelle en goede levering, mooi apparaat

Besteld en direct perfect geleverd

Fantastisch bedrijf, ruim assortiment, kennis vs. Zaken en snelle service!

Fantastisch bedrijf, echt een aanrader!

correct en adequaat afgewikkeld

Ventilatieshop doet ook wat het belooft !

goed advies op de website en snelle levering

koop regelmatig ventilatieproducten bij deze shop. stelt nooit teleur

Goede website waar alles makkelijk te vinden is, goede prijzen en een snelle levering. Kortom, kan niet beter. Als ik nog een keer wat moet bestellen is de kans groot dat ik dat weer hier zal doen.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

De oude ventilator heeft na 5 jaar de moed opgegeven. Dus nu dezelfde besteld. Werkt weer prima, en het voordeel is, dat deze dan ook precies past

Zeer snelle levering.

zeer snelle service

Voor een prima prijs een prima ventilator

Alles in orde

Alles goed geregeld snelle levering

Keurige snelle levering

Duidelijke website, snelle en keurige levering

Snelle levering,alles wat ik besteld had was er dus prima!

zeer tevreden met mijn

een verloopstuk besteld voor mijn airco snelle levering en prima kwaliteit het werkt prima super

Duidelijke uitleg na vraag over welke ventilator,en snel geleverd.

Duidelijke website. Grote keus.

Product was makkelijk te kiezen, voldoende keuze en afhandeling zoals hert hoort.

zeer tevreden snelle levering

airco doet het prima wat ie moet doen ect tevreden thx

Snel

Veel keus en snel geleverd. Ook weinig bezorgkosten voor kleine artikelen, wat wel zo fijn is.

Heel goede service snel geleverd zee goede kwaliteit.

Goeie kwaliteit

Prima service en snel geleverd.

Juiste en correcte informatie in een telefonisch gesprek, simpel besteld via de site en snel geleverd.

Snelle levering, maar verkeerd product

Ik moest een rechthoekige slang hebben welke ik vond op de website. Hier werden ook passende slangklemmen bij aangeboden die ik erbij besteld heb. De slang paste, maar de klemmen waren veel te kort. Gelukkig had ik zelf nog dezelfde klemmen waardoor ik ze heb kunnen verlengen. 3 sterren, omdat ik niet makkelijk kon reclameren dat de klemmen niet juist waren.

Na diverse verzoeken om de juiste adressering te gebruiken is het niet gebeurd

Na diverse verzoeken om de juiste adressering te gebruiken werden mijn pakketten afgeleverd bij een Post NL afhaalpunt, Ik woon niet in NL dus is heb hemel en aarde verzocht om het op te lossen. Nee het is een postNL probleem. Een vriend van mij heeft de pakketten opgehaald en op het juiste adres afgeleverd. Daarom ben ik zeker niet tevreden over de service van Ventilatieshop. En nu druk ik mezelf nog vriendelijk uit.

Snel en goed

Snelle levering. Goede kwaliteit

Badkamer ventilator

Snelle en correcte versturing . Nog niet geplaatst, wacht op monteur

Snelle levering en prima service

Bolrooster besteld en (afgeraden door keukenboer) geretourneerd. Dat ging erg gemakkelijk. Nieuw Klaproosstraat besteld en die is direct de volgende dag geleverd.

Snelle levering en goed verpakt.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM