fijne webshop, snelle levering en prijs/kwaliteit

een ventilatie cover besteld welke snel en naar tevredenheid is geleverd. Informatie over wat besteld is en wanneer geleverd word is prima verlopen.

Alles wat ik zocht

Alles wat ik zocht voor mijn ventilatieproject heb ik hier gevonden en met prima prijzen. Dat het gratis en snel verzonden wordt is helemaal fijn.

Product zoals omschreven , en snel geleverd

Betrouwbaar en professioneel

Al meerdere bestellingen geplaatst voor klanten en altijd naar wens. Prijs is goed en assortiment plus acties ook

Top product goeie service snelle levering

Geen gedoe levering zoals beschreven goed verpakt al met al een echte aanrader

Mijn bestelling werd netjes en op tijd geleverd.

Goede Website , duidelijke zoekomgeving. Makkelijk gevonden en betaald, Veel keus en vlot bezorgd, Prima

Boven verwachting producten en snelle levering

Boven verwachting producten en snelle levering Strakke afdekkap past 100% bij ons interieur

Super winkel!

Nu 2 keer hier besteld, de producten zijn precies zoals omschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding en de levering gaat ook altijd snel.

Uitstekend geadviseerd

Online had ik ventilatieventielen besteld waarvan ik dacht dat ze zouden passen. Dat was niet zo. Toen naar Ede gegaan met oud ventiel. Adviseur heeft toen uitgezocht welke wel passen. Die gekocht en gemonteerd. Ziet er prachtig uit!

Snelle levering en goed product.

Uitstekend!

Prachtige ventilatieroosters!!!

We hebben de ventilatieroosters ontvangen en we zijn er ontzettend blij mee. Ze zijn mooi wit, makkelijk te plaatsen en het is een verademing t.o.v. de vieze oude bakken die in onze kamers hingen. Kortom: we zijn heel blij!

Duidelijk degelijk en eerlijk

Juiste omschrijving, goede materialen en de prijs is ook prima te noemen.

Snel en goed

Zo als beloofd

Alles ging goed van bestelling tot bezorgen. Stille afzuiging ben blij mee.

Produkt beter dan beschreven, soepele transactie.

Die Blauberg ventilatortjes zijn echt fantastisch. Fluisterstil en een flinke capaciteit.

Mooie ombouw voor warmtepomp

Ik had een maatwerk ombouw besteld voor de buitenunit van de warmtepomp. Het duurde 3 weken omdat die op maat gemaakt is, maar hij past goed bij het huis.

Duidelijke webshop

Ik had helaas pech dat de post.nl het pakketje te laat had afgeleverd daardoor was het te laat de voor de dakdekker

levering en product zijn prima

ik ervaar het enorm onprettig dat ik geen factuur ontvang van de aangekochte materialen. Je moet zelf op zoek gaan naar je factuur wat ontzetten klantonvriendelijk is. er wordt wel een orderbevestiging per mail verstuurd maar geen factuur. Graag factuur in pdf per mail meesturen

snel, to the point, heldere site

ik kon snel vinden wat ik zocht, gemakkelijk bestellen, werd prompt en netjes geleverd, dus meer kun je iet wensen. Een klein dingetje: bij een van de ventilatoren - terugslagklep stond niet vermeld hoeveel het debiet zou moeten zijn. Deze bleek niet voldoende te werken. Wordt omgeruild.

Zeer beperkte omschrijving bijgeleverd. Product werkt goed

Super kwaliteit prijs verhouding

Een goede webshop, kon alles makkelijk vinden. En had de spullen ook snel binnen. Dus ik vindt Ventilatieshop een aaanrader.

Uitstekend!

Veel op voorraad. Goeie omschrijving. Goeie kwaliteit.

De voordeligste

Snel geleverd en niet duur

21 Boylestraat C

Ede 6718XM