prima levering, prima uitleg

producten vlot geleverd, stille ventilatoren gemakkelijk geïnstalleerd.

Super goed!

Goede en snelle levering! Heel tevreden!

Grote collectie, aantrekkelijke prijzen en snelle levering

Het was voor mij de eerste keer dat ik iets bestelde bij de Ventilatieshop t.w. de Zehnder Comfofan Silent Move Up nadat de oorspronkelijke ventilatiebox door onweer defect geraakt was. Het bestellen was heel simpel en de levering vond de volgende dag al plaats in een goed beschermende verpakking. Toen het zelf monteren ook nog eens heel vlot verliep was ik helemaal enthousiast!

Duidelijke website, snelle levering, zeer slechte hygrostaat-werking

Solar & Palau Silent Uitgezocht via de duidelijke website, was snel geleverd. Aangezien ik in de badkamer de ventilator niet via de lichtschakelaar aan kan sluiten moest ik een versie hebben die op luchtvochtigheid reageert. Dat doet deze. Hij is in te stellen op o.a. gevoeligheid en nalooptijd. Tijdens de montage, op de gevoeligste stand, werkt hij perfect, dit is als je de afdekkap plaatst helaas voorbij. Dan reageert hij niet of bijna niet. Telefonische info leerde mij dat het alles goed was aangesloten en ingesteld en dat hij het zo zou moeten doen.......(einde hulpdesk ondersteuning) Logisch kijkend naar de plek van de sensor en vorm van de afdekkap lijkt het ook een onmogelijke missie. Ik heb een aanpassing aan de behuizing moeten maken om hem alsnog een beetje te laten werken, dat is niet mooi en niet wenselijk bij een aankoop van EUR 189 Dus voor het doel wat ik had zal ik nooit deze ventilator adviseren of kopen.

De levering was niet handig

Als er geleverd moet worden voor een school of kantoor is het niet handig om een avondlevering in te plannen. Heeft ons veel tijd en frustratie gekost.

goede producten nietjes geleverd en juist geïnformeerd

opzoek geweest naar luchtbehandeling toebehoren en die zijn niet makkelijk te vinden. Eenmaal op deze site alles wat ik nodig was gevonden.

Snel geleverd en goed product

Onze kappen voor de buizen van de airco konden we de volgende dag al ophalen.

Betrouwbaar, snel en niet duur

Betrouwbaar, snel en niet duur

juiste en snelle levering

de volgende dag zijn de materialen geleverd.

Goed product en zeer snel geleverd en Goed verpakt.

Goede levering

Overzichtelijke site voor te bestellen, kom je er niet uit staan ze je telefonisch netjes en correct te woord. Snelle levering

snel geleverd

Werd echt dezelfde dag geleverd. De toelichting bij de toepassingsmogelijkheden was te summier, wel plaatsing in plafond maar geen directe afvoer naar boven naar later bleek.

goede ventilator en precies wat ik nodig had

Prima service en snelle levering

Tijdens diverse verbouwingen, woonkamer, keuken, badkamer, toilet en hal besteld bij de ventilatieshop. Alles heeft een goede prijs en snelle levering. Wij zijn uiterst tevreden.

Supersnelle levering

Bestelling geplaatst en na een dag al gearriveerd. Prima service!

Product werd snel bezorgd en tot dusver geen reden voor extra service.

Fijne webshop snel geleverd

Fijne webshop snel geleverd Retourneren is ook makkelijk

Goede en snelle service

Je besteld het en je heb het binnen 24 uur in huis

Goede site en service

Mijn bestelling was redelijk snel geleverd echter was een stuk verkeerd na een mail met vermelding van verkeerd ontvangen onderdeel werd er heel snel gereageerd en de juiste onderdeel gelijk verzonden ik ben heel tevreden top bedrijf

Goed en snel geleverd.

Goede prijs, en kwaliteit. Volgende dag geleverd. Ik ben tevreden.

Mooie stille badkamer ventilator gekocht. Goed product tegen een scherpe prijs en snel geleverd.

Veel toepassing mogelijkheden

Voor mij is de buisventilaator heel belangrijk geworden om dat ik de buisventielator toepas als derdeelventieheat en ventie cool,

Geweldige service en zeer goede levering van zeer goede materialen.

Ben zeer tevreden over de service en dienstverlening van de Ventilatieshop. Ook de gevraagde en aangeschafte materialen waren zoals ik had verwacht, what you is what you get,

21 Boylestraat C

Ede 6718XM