Uitstekende luchtafvoer is makkelijk te verwerken. Snelle levering, prima product.
Alle spullen snel geleverd. Helaas 2 buizen beschadigd tijdens de verzending. Dat is heel goed opgelost. Volgende keer weer!
Goed product, snel geleverd
Mijn ervaring is dat de webshop duidelijk een overzichtelijk is. Van de producten ook de handleidingen direct beschikbaar en een link naar de instructiefilmpjes.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat u onze webshop als duidelijk en overzichtelijk ervaart. We zijn blij dat de beschikbare handleidingen en instructiefilmpjes u hebben geholpen bij uw aankoop. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Snel verstuurd. Product mooier en kwalitatief beter dan verwacht voor die prijs. Zeer tevreden!
Remy Neople APP 15:21 Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat u verrast bent door de kwaliteit en uitstraling van het product voor zo'n mooie prijs. Mocht u nog vragen, dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Ventilator is correct geleverd! Maar past niet goed in een pvc buis van 100mm. terwijl de oude Itho ventilator er perfect inpaste. ik heb de buis moeten verwarmen, wat opzich niet zo makkelijk was.
Ik heb al vaker hier besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit en de goede service
Had een buis ventilator gekocht maar voldeed niet aan mijn verwachting . Contact gehad vriendelijk te woord gestaan . en samen eruit gekomen . Super bedrijf . Zeker aan te bevelen. Met vriendelijke groet Johan
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw feedback! We stellen uw aanbeveling zeer op prijs. Mocht u nog meer vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Geweldig product goed passend en netjes afgewerkt correct geleverd
Makkelijke site, en duidelijke informatie en snelle levering.
Alvorens te bestellen heb ik overlegd met de klantenservice over welke ventilator het beste zou functioneren in onze kelder. Hij had enorm veel kennis en kon daardoor ook zeer gericht advies geven. Eindelijk een webshop met goede kennis en advies en plaats van de vele dozenschuivers. Ook snelle levering!
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft kunnen adviseren met hun ruime kennis. We zijn blij dat u een ventilator heeft gevonden die goed functioneert in uw kelder en dat de levering snel was. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Het bestellen uit catalogus ging vlot en de levering was ook snel
Ontzettend fijn geholpen, goede uitleg.
Via webshop een badkamerventilator gekozen. Precies het correcte model. Werkt uitstekend
Goede keuze mogelijk. Snelle levering
Snelle levering, duidelijke communicatie
Vanwege slecht ventilatie op zoek naar een nieuw ventilator voor de douche. De prijs/kwaliteit verhouding is prima, maar het grote verschil zit hem in de extra services! Groot retourwindow, support, etc. en supersnelle levering!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Had 2 RVS luchtroosters met klep besteld, de klep van de eerste werkte goed, bij de tweede was de klep stroef en sloot ook niet goed. Na het inspuiten met fijne smeer-olie ging deze ook goed. Kan me daarom ook wel begrijpen waarom sommige reviews spraken over het niet volledig sluiten van de klep. Gelukkig klepperen deze niet als het waait, vorige oude roosters deden dit voordurend.
Beste klant, Dank u voor uw feedback en het delen van uw ervaring! We waarderen uw inzicht in het probleem met de klep en zijn blij dat u een oplossing hebt gevonden met de smeerolie. Het is goed om te horen dat de roosters stil zijn en niet klepperen bij wind, wat inderdaad een veel voorkomend probleem kan zijn. Mocht u nog verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en uw begrip! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Product precies als bedoeld, keurig op tijd geleverd past perfect
Mijn bestelling geplaatst, levering van het produkt zoals wordt gezegd, produkt zeer goed verpakt, ben tevreden klant. I I
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering van uw bestelling snel en naar tevredenheid is verlopen en dat het product goed verpakt was. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Weet nog niet of de ventilator het doet. Deze moet nog worden geplaatst
Eenvoudig bestellen en snel geleverd en het product is van mooie kwaliteit.
Best covers I found in the internet! Very good quality!
Dear customer, Thank you for your positive feedback! We're thrilled to hear that you found our design covers for ventilation to be the best on the internet and that you're satisfied with their quality. Should you need any assistance or have further questions, we're here to help. Thanks again for your kind words! Kind regards, Dave Customer Service
Prima afdekrooster maar paste niet precies voor mijn project Probleemloze terugname en kosten retour
Vriendelijke medewerkers Levering duurde wat langer helaas
Beste klant, Dank u voor uw feedback! Het is fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk ervaart en dat de site makkelijk te gebruiken is. Onze excuses voor de langere levertijd. We streven er altijd naar om zo snel mogelijk te leveren, maar zijn ook afhankelijk van de pakketdiensten. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw begrip en uw vriendelijke woorden!
21 Boylestraat C
Ede 6718XM