Snel en goede levering!
Goede kwaliteit ventilator. Snel gelegerden goed verpakt. Heel tevreden
Ruime keuze, afhalen via webshop is top.
Probleemloos
Product is prima en precies zoals verwacht, maar helaas 4 dagen later geleverd dan op de website vermeld.
Goedendag Helga, Wat vervelend dat uw pakket met vertraging is geleverd. Wij hebben uw pakket op de afgesproken datum 07-06 ingepakt en meegegeven met PostNL. Helaas heeft PostNL op het depot bij u in de buurt last van vertragingen i.v.m. personeel te kort. Dit heeft helaas ook voor uw pakket een flinke vertraging veroorzaakt. Wij als Ventilatieshop hebben hier helaas weinig invloed op. Wel zullen we een terugkoppeling maken richting PostNL. Onze excuses voor het ongemak.
Telefonisch goede technische informatie ontvangen om de juiste artikelen te kunnen bestellen.
Goed geleverd alles snel in huis
Kreeg een ander product opgestuurd dan besteld. Bij het navragen kreeg ik het antwoord dat het product wat ik had besteld door de producent was vervangen door een ander model. Uiteindelijk werkte het product niet en heb ik het terug gestuurd. Kreeg wel netjes en vlug antwoord op mijn vragen en terug sturen is ook geen probleem. Aanbevelen kent helaas maar twee opties. Heb inmiddels mijn geld ook terug. Binnen 10 dagen.
Goedendag Frits, Helaas heeft de producent van het artikel deze aangepast. Dit is helaas door hoogstwaarschijnlijk een misverstand geen melding van gemaakt en hierdoor niet tijdig op onze website aangepast. U heeft het nieuwste model van de RF bediening in handen. Onze excuses voor het ongemak.
Original anmeldelse
Kreeg een ander product opgestuurd dan besteld. Bij het navragen kreeg ik het antwoord dat het product wat ik had besteld door de producent was vervangen door een ander model. Uiteindelijk werkte het product niet en heb ik het terug gestuurd. Kreeg wel netjes en vlug antwoord op mijn vragen en terug sturen is ook geen probleem. Aanbevelen kent helaas maar twee opties. Ik weet het nog niet.
uitzoeken bestellen en leveren prima, maar facturen zie ik nooit
Snelle service, duidelijke info over het artikel
goede service en heel fijn contact met klantenservice. producten netjes geleverd.
Fijn bedrijf
Ventilatie module met een dakpijp gekocht en diverse stukken. Na telefonische contact goed te woord gestaan en duidelijk wat ik nodig had. Nadat ik alles de dag van te voren had besteld had ik het de volgende dag in huis. Alles zat netjes verpakt en kon gene kant op om te beschadigen.
super snelle service
Een aircover gekocht bij dit bedrijf. Cover ziet er prachtig uit en prijs is ook zeer concurrerend. Ook de telefonische hulp ging prima; erg klantvriendelijk!
Onjuist en incompleet advies van de medewerkers
Goedendag Bart, Wij blijven onszelf graag verbeteren. Daarom neemt onze klantenservice contact met u op om de situatie op te helderen. En samen tot een oplossing te komen. Excuses voor het ongemak.
Ondanks kleine bestelling toch als VIP verstuurd.
De bestelde en ontvangen producten voldoen aan hun omschrijving en onze verwachtingen. De goederen werden geleverd binnen de gestelde termijn. Ventilatieshop.com is een betrouwbare zakenpartner.
Ventilatieshop adverteert met bestellen voor 23:59, volgende dag geleverd. En dat is precies wat ze niet doen. Voor 18:00 besteld, krijg dezelfde dag de orderbevestiging. De volgende dag de verzend bevestiging. En de dag daarna de levering. Het is dus geen volgende dag levering, maar op dag 3.
Goedendag Marchell, Voor 23:59 uur besteld, morgen geleverd is enkel geldig wanneer u kiest voor een avondlevering. Daarbij kiest u zelf bij het bestellen een leverdatum. U heeft in dit geval gekozen voor de leverdatum 03-06-2023. Nu was niet iets anders mogelijk met de levering van PostNL omdat bij ons op 02-06-2023 ingepakt zou moeten worden en eind van de middag op diezelfde dag mee gaat met PostNL. Had u bijvoorbeeld voor de avondlevering gekozen dan was uw pakket in de ochtend van 02-06-2023 ingepakt en meegegaan met de levering voor diezelfde avond. Helaas had uw pakket in deze situatie niet sneller geleverd kunnen worden. Excuses als hier verwarring over is ontstaan en voor het ongemak.
Snelle levering, prima product
Mijn Orcon ventilatie systeem is muisstil vergeleken met de box hiervoor. Wat een power ook. Ik ben blij dat ik deze op tijd heb vervangen. Het enige minpunt vind ik de meegeleverde afstandsbediening, die is namelijk bedraad. Maar de box is uitstekend ben er zeer blij mee!
Goedendag Musa, Bedankt voor uw complimenten en fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe woonhuisventilator van Orcon. U heeft de ventilator gekocht in combinatie met een CO2 bediening. Deze bediening moet wel bedraad op 230V aangesloten worden om zo de sensor 24/7 te laten werken. Dit is helaas geen mogelijkheid om op batterijen te doen. U heeft naast deze set ook een RF bediening besteld, deze is wel volledig draadloos te gebruiken. Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.
De webshop is helder, veel keus. Gezocht artikel snel gevonden en besteld. Heldere communicatie over besteltraject. Snelle levering.
Ik heb het online besteld en werd helaas wat later gebracht ivm met de drukte. Verder kreeg ik het erg goed verpakt aangeleverd. De beschrijving is kort maar duidelijk en de afzuiger zelf is erg stil en zuigt goed af.
Savond laat besteld en de volgende dag in huis,echt super snel!!
21 Boylestraat C
Ede 6718XM