Prima eerste kennismaking

Aangenaam verrast door het grote assortiment aan producten die deze webshop biedt. Voor een specialistisch klusje was ik op zoek naar deksel en een rooster wat niet gangbaar te verkrijgen is in de bouwmarkt. Bij Ventilatieshop.com was ik aan het juiste adres. Binnen no time geleverd. Echt waarde voor mijn geld. Misschien duurt het nog jaren voordat ik weer iets nodig heb maar ik weet dat ik dan niet ver hoef te zoeken. De leverancier heb ik dan al.

prima spul, KLOTE bezorgers

snel. duidelijk, niet duur, maar WAT een klote service van de bezorger

Snelle levering en precies het product wat ik zocht. Past perfect!

Heel vriendelijk en behulpzaame medewerkers emn uitgebreid assortiment

Ten eerste zeer vriendelijke en behulpzame/geduldige medewerkers met vakkennis zodat ze op iedere vraag een antwoord weten of ze zoeken het voor je uit. Mooie en uitgebreide webshop met een scala aan artikelen voor heel nette prijzen, waar denk ik iedereen wel een keuze uit kan maken Na bestelling krijg je info over hoe aan te sluiten e.d, Na bestelling bleek van de 45 graden bochten de kleur niet hetzelfde als de pijp, een telefoontje en volgende dag alles netjes geregeld. Ik beveel daarom Ventilatieshop zeer zeker aan.

Snelle levering, Bestel wat extra hoef je geen verzendkosten te betalen Geweldig product

Top geregeld!

Keurig geleverd volgens afspraak. Prima!

snel en eenvoudig

precies wat ik nodig heb

Top ervaring

Duidelijke site en snelle levering

Fijne webwinkel en komen hun afspraken netjes na.

Ik heb hier al een paar keer besteld en een goede ervaring mee gehad. Zeer overzichtelijke website met veel artikelen voor een prima prijs. Leveren op de zelfde dag is zeker een pre en werkt goed. Het retour sturen van artikelen wordt netjes en snel afgewerkt. Kortom een hele fijne webshop om bestelling bij te plaatsen en raad hem daarom ook zeker aan.

Mooi product

Ik ben blij met mijn aankoop! De installatie was voor mij te doen, zonder enige installatie-ervaring. Een nadeel was de bijbehorende handleiding, die is echt onnavolgbaar. De webshop mailde gelukkig aanvullend een extra handleiding (kort) die m’n leven wat makkelijker maakte.

Voldoet aan verwachting

top service

Vrijdag besteld en maandag binnen. Top service.

Na een verkeerde levering alles goed opgelost.

In mijn eerste levering zat er een verkeerde maat brandklep bij. Na dit te melden was alles keurig binnen een dag opgelost.

Prima artikelen en geen problemen met levering

Snelle levering en eenvoudig te bestellen

Duidelijke beschrijving van producten en snel besteld. Levering was snel. Materialen prima kwaliteit

teleurstellend

dit was eens en niet voor herhaling vatbaar.op de site wordt beloofd voor23.59 uur besteld , volgende dag in huis. mits op voorraad. klinkt goed. aantal op voorraad 42.ik moest er een hebben. met spoed .levering meer dan een week later. slap excuus :er was vertraging bij post nl. dat was gewoon een leugen. post nl heeft die week geen vertraging gehad bleek bij navraag. ik heb al veel bij dit bedrijf gekocht, maar via de webshop nooi meer

Prima. Goed geregeld en goed materiaal.

Snelle correcte levering

Bestelling de volgende dag in huis, netjes verpakt. Super!

Toppers

Ik had de verkeerde badkamer ventilator besteld, retour aangemeld, nieuwe besteld, geld snel retour en de juiste ventilator snel in huis!!!! Fijn bedrijf dus

Deze was wel goed

Het product was prima Alleen met de PTT minder konden niet leveren op onze aangegeven dag, kregen pas tegen de avond een bericht dat het niet ging lukken Hele middag thuis Verder goed gegaan

Prima roosters

De roosters en de aluminiumtape zijn prima. Alleen de aflevering was slecht. PostNl heeft er een potje van gemaakt. Vrijdag besteld, donderdag na 4x uitstel uiteindelijk afgeleverd

Uitstekende service

Mooie ventilator. En verkeerde maat door mijn meetfout zonder problemen omgewisseld

Bestelling snel en correct geleverd. Niets op aan te merken. Ga zo door!

Super service

Goede en snelle service. Product was zoals verwacht

Kwaliteit en goede service

21 Boylestraat C