super snel geleverd

had bestelling waar weekend bij in zat en toch voor maandag nog binnen gekomen . blij met mijn bestelling voor de klant zij zeer tevreden geruisloos bij wat zij had.

Goed en mooi optijd

Het bestelde was snel binnen . En netjes verpakt waardoor alles heel en onbeschadigd aankwam.

Netjes verpakt en goed product

Perfect geholpen met advies en produkten.

Door een lekkage in kruipruimte was de grond hier erg vochtig geworden. Mijn idee was om goede ventilatie aan te brengen. Met de vragen die ik had, krapte ze zich bij de bouwmarkten achter de oren omdat er niet voldoende kennis was. Met ventilatieshop eerst tel contact opgenomen om keuze te maken welke badkamer ventilator ik kon gebruiken hiervoor. En vriendelijke dame heeft mij erg goed geholpen door juiste adviezen te verstrekken en heeft echt de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Een super stille krachtige ventilator en klik aan/uit afstandbediening gekocht. Levering ging ook snel en advies via mail, hoe aan te sluiten ook heel prettig. Systeem werkt geruisloos. Ben heel tevreden over shop en aanschaf.

Positieve ervaring.

Rechthoekig overdrukrooster voor afzuigkap besteld. Zowel de technische vragen als de aflevering van het product correct uitgevoerd. Product voldoet aan de wensen. Ben tevreden particuliere klant.

Ruim assortiement, goede hulp en prima prijs

Al meerdere bestellingen geplaatst. Altijd zeer tevreden over de geboden informatie en hulp. Ruim assortiment, moderne producten tegen een degelijke prijs. Moet meerdere ruimtes in huis nog voorzien van ventilatie en zal dit ook bij Ventilatieshop bestellen.

Netjes

Keurig op het afgesproken tijdstip geleverd.

Snelle levering en een prachtig product

Vanwege onze verbouwing hadden we een buitenrooster met terugslagklep nodig. Via onze klusjesman werden we gewezen op ventilatieshop.com. Op de site waar het makkelijk zoeken en hadden wij in no-time gevonden wat wij nodig waren. De verzending was erg vlot. Nu het rooster aan de muur is bevestigd vinden wij het nog mooier dan wij dachten.

Kwaliteit spullen voor een goede prijs

Eerste klas materiaal, overzichtelijke site en snel geleverd ook de informatie om het aan te sluiten is top geregeld , echt een aanrader .

Prima communicatie

Ventilatieshop houdt je goed op de hoogte van de status van je bestelling. Prima ervaring.

Alles snel en correct geleverd

Duidelijke website, snel afgeleverd, netjes verpakt, compleet.

De website is duidelijk en overzichtelijk. En het bestellen ging ook lekker vlot. En de bestelling was ook zeer snel binnen. Dus in de toekomst zeker aan te bevelen om er te bestellen!

snelle service

past goed

Prijs-kwaliteitverhouding en vlotte levering

Prijs-kwaliteitverhouding en vlotte levering

prima verzorging en goed produkt

moet het nog installeren.

Makkelijk en goed geholpen.

Had advies nodig of ik de het juiste product had, na telefonisch contact goed advies en binnen twee dagen had ik weer een goed functionerende ventilator.

Hele snelle levering.

Snelle levering. Plug en play.

Uitstekend geholpen

2 verkeerde maten rozetten besteld , kon makkelijk retour en de goede maten besteld

prima, netjes geleverd!

Mijn bestelling is prima en netjes geleverd.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering met duidelijke communicatie.

Voelde me als klant serieus genomen.

In mijn enthousiasme verkeerde ventilator besteld. Omruilen was geen probleem en eenvoudig. Top service.

Prima ervaring

Bestelde spullen snel geleverd, had zelf een verkeerde inschatting gemaakt waardoor ik wat spullen over had maar die kon ik zonder problemen retourneren. Retourproces verliep heel makkelijk waardoor het terugsturen ook een eitje was. Bedrag werd snel gecrediteerd en terug gestort dus dik tevreden over de dienstverlening.

Uitgebreid assortiment en tweedekans artikelen

Behoorlijk assortiment en een interessante nieuwsbrief. Voor de tweede keer hier een tweedekans artikel besteld. Fijn dat die optie er is. Vind de korting net aan voor de staat van de tweedekans producten. Ze zijn goed bruikbaar maar gezien de beschadigingen zou ik iets meer van de prijs verwachten dan 20%. Verder helemaal tevreden en zou er zeker nogmaals bestellen.

Goede prijs, makkelijk te bestellen en snelle levering

Veel keuzes, goede prijs, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Goede info op de site

Juiste en duidelijke info. over producten. Snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM