De buisventilator werkt prima en werd snel geleverd!

Zo veel voorraad!

Tijdens de zolder verbouwing stuit je op het afvoer kanaal van de badkamer, de uitgelezen kans om die herrie ventilator eruit te halen. Op zoek naar de mogelijkheden en daarbij terecht gekomen bij deze webshop. De keuze is enorm, met uitgebreide informatie en adviezen bij alle producten. En alles gewoon ruim op voorraad. Daarbij kwam vandaag besteld is vandaag in huis. Dus geen vertraging in de verbouwing. Levering ging ook keurig en voordat alles in huis was, had ik de gebruiksaanwijzing al in de mail van de gekochte spullen. Goed bezig, ga zo door.

Niet de juiste informatie

verschillende malen mijn probleem met de ventilatie voorgelegd maar naar mijn mening nog geen goede oplossing gevonden

Prima prijs en snel geleverd

Goeie service, kwaliteit dik in orde

Diverse keren wat besteld, altijd kwalitatief heel goede producten en snelle levering. Zeker een aanrader

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Slechts 1 ding vond ik niet goed en dat is dat ik aangaf dat het pakket in de dichtstbijzijnde automaat geleverd mocht worden. Maar dat werd door Postnl gewijzigd in een andere locatie verder weg met legitimatie. Toen ik daar zaterdag ochtend voor de deur stond waren ze al weer gesloten. Ze waren maar 2 uur open.

Snel

Met 24 uur de bestelling binnen super!

Precies op maat

Na lang zoeken bij dé Ventilatieshop de juiste maat schoepenrooster gevonden. Eenmaal besteld had ik hem in no time in huis.

Ruime keuze tegen een goede prijs. Snelle levering.

Moeiteloos geregeld

Site overzichtelijk en levering helder gecommuniceerd.

ruime keus en voorraad. Bestelling is netjes volgens afspraak geleverd.

Bij deze webshop alle benodigdheden voor een nieuw ventilatiekanaal gevonden tegen concurrerende prijs. Levering zonder problemen en conform afspraak.

Kwaliteits mateiaal

Precies wat ik zocht en snel geleverd

Snelle levering rooster was nergens te krijgen alleen bij jullie.

Prima bedrijf

Voldoet volledig aan mijn wensen

Zeer geruisloos, welke een van mijn belangrijke eisen is. Mooi design. Luchtvochtigheidssensor van buitenaf met drukknop in te stellen. Goede zuigkracht. In een woord "Top".

Product werd zeer snel geleverd en was makkelijk te bestellen.

Snel geleverd materiaal was precies wat ik nodig had

Past perfect mooi materiaal. Prima assortiment en een snelle levering

Snel en correct geleverd

Good

Product was delivered on time. Unfortunately the invoice is almost unreadable. It has been used as a BakBon and so stamped with a bar code over the text of the invoice. Also I received a handlieding for the product via email. Very useful, excpept that the last and most important page is completely unreadable. This is more to do with the product manufacturer, but before sending your customers information or invoices please check they are in a readable condition.

Snel verzonden, prima ventilator

Communicatie, verzending en product zijn meer dan prima. Alles voldoet aan de verwachting. Product was de volgende dag al in huis

Super makkelijk te installeren en binnen 15 min klaarvoor gebruik

Goed product werk naar behoren en reageerd goed op luchtvochtig heid

Snel en volgens order

zie boven

Zeer snelle en goed verzorgde levering

Uitstekende ventilator.

Nog nooit zo snel een bestelling gekregen, top service!

Het kan bijna niet sneller of je moet naast het bedrijf wonen

verkeerde maat besteld maar retour zending prima geregeld.

Goed geregeld met retour zending Ga straks goede bestellen.

Topservice snel correct geleverd

Correct en netjes geleverd