Goede kwaliteit en service

Snelle levering en goede uitleg voor montay

Top. Snelle levering en goede kwaliteit

Binnen 24 uur afzuigventilatie ontvangen ziet er mooi uit

Sneller als verwacht!

Levertijd stond aangegeven als 2-4 werkdagen, maar was de eerstvolgende werkdag al geleverd! En goedkoper als ergens anders!

zeer goede producten

lekker vlot bezorgd

Gewoon goed

Snelle levering en duidelijke site.

snel geleverd, doen wat ze beloven. Perfecte ventilatie!!

Voor de eerste keer bij ventilatieshop een ventilator gekocht. Makkelijke site, veel informatie snel de goede keuze kunnen maken. Had echter 1 probleem, dat bleek achteraf. Moest de ventilator in de badkamer van mijn zwager installeren. Bleek dat hij geen directe spanningsleiding (fase draad) had. Uiteindelijk heb ik dat opgelost. Tip, zet erbij dat een ventilator met 3 aansluitingen, niet werkt wanneer je er twee gebruikt. Je moet hem dan omruilen.

Ik doe er niet luchtig over: To!

Een bedrijf waarop je kan verrouwen.

Goed spul

Hele mooie ventilatie roosters voor mijn project

Slecht

Niet goed. De ventilatieslang die ik bestelde was 90 cm lang, terwijl in de informatie 100 cm staat.

Positief

De bestelling is op tijd geleverd met de post.

Geweldige webshop

Het was voor de eerste keer dat ik te maken had met een afzuigkap en een afzuigkanaal. De kennis van Linda was super en ook haar geduld!!! Ik heb echt door haar behandeld als 'klant is koning'.

Exact het artikel geleverd wat we nodig hadden en binnen 24 uur geleverd.

Zeer adequate webshop en een snelle levering.

Goed!

De wind-kap was blijkbaar van het luchtkanaal van onze garage gewaaid. We concludeerden Dat door een plastic op de grond in de garage. Vervangen. Zoeken bij Hornbach, Karwei, Gamma - niks. Kreeg suggestie ventilatieshop. Zoeken. Het problem van vroeger ook bij ventilatieshop: all-encompassing nominate maar, geen OD of ID. Op de gok een 160 genomen voor een 150 pijp. Direct geleverd. Paste gelukkigerwijs prima. Met 3 Parkertjes vastgezet om weer wegblazen te voorkomen. Past perfect!

Goed geholpen, snelle levering

Ik had een probleem met een kamer waar ik extra ventilatie nodig had. Ik heb mijn probleem voorgelegd en kreeg advies over hoe dit het beste aan te pakken. De levering verliep vlot en producten zijn van goede kwaliteit.

Goed product, kwam keurig aan.

Goed.

Goed en snel en makkelijk en overzichtelijk

Mooi design, goede werking

Overzichtelijke montage, werkt zoals de beschrijving dat aangeeft. Zorg wel voor lange aansluitdraden. Ongeveer 25cm is zeker nodig. De invoer zit in de andere hoek tov de aansluiting. Zuigt goed af, tegen de tijd dat je afgedroogd bent na een douche beurt, is ook alle damp verdwenen. Wij vinden het design erg mooi, maar dat is een kwestie van smaak

Snelle en goede levering zonder problemen

Ik had voor het eerst zaken gedaan met de ventilatieshop en mijn beoordeling is de maximale score.

Fijne ervaring en perfecte support

Nu een aantal keer iets hier gekocht. Ook bij verkeerde bestellingen werd ik daarna zorgvuldig geholpen om het juiste product te krijgen. Retourneren is ook een makkelijk proces.

prima advies en snelle levering

prima advies en snelle levering. Prijs was ten opzichte van andere webschops erg scherp.

Goed assortiment en goede beschrijvingen

Kon precies vinden wat ik zocht, ook al weet ik een ontzettende amateur

online bestellen prima geregeld , koerier aflevering slecht

doos met rooster word bij het hek neergezet langs de weg ,aangebeld en weggereden lijkt mij niet de goede manier van afleveren

Snel en netjes verpakt

Alles is goed te vinden en spullen zijn netjes en snel geleverd

Snel

Vlotte afhandeling van online bestelling zowel de producten als de adninistratie.

Goed geregeld, snelle verzending

Duidelijke webshop, eenvoudig bestelproces en snelle verzending

21 Boylestraat C

Ede 6718XM