Prima shop!

Binnen beloofde tijd alles binnen. Zwarte ventilatie buis ziet er prima uit, precies als op internet. Mocht ik weer iets nodig hebben kom ik hier weer terug.

prima terugkoppeling over levering en levering op tijd

zeer prima. geen problemen niks leurig.

krijg de box niet aan de gang dus niet goed

Ik heb er 2 ervaren mensen bij gehaald maar krijgen de box niet aan de gang. Volgens hen zit er iets niet goed in de box. Ik zou graag met de box langs komen om deze na te kijken of retour te brengen want dit kost me te veel tijd. Zal daarom bellen om een afspraak te maken Heb direct een mail gehad dat het onder garantie in orde gemaakt wordt en dit vindt ik zeer netjes geregeld. Nu nog hopen dat het lukt als ik hem terug heb. Groeten Toon.

Na uitverkoop product, na aantal dagen voorraad weer bij voor na bestelling.

Goede ervaring

Goede en duidelijk website en snelle levering.

Supersnelle levering en alles goed verpakt. Raad dit bedrijf aan.

Duidelijke website en snelle bezorging

Duidelijke website en snelle bezorging

Snelle levering en alles is naar behoren!

Snelle levering! Zelfs nog de zelfde dag als de nood hoog is! Klasse!!

Snel en goed

Snel met installatie hulp

Alles geregeld zoals het hoort

IK had een vervelend probleem met een ITHO Ecobox Dit product ging 3 keer binnen de garantietermijn van 5 jaar defect Elke keer is dit keurig door ventilatieshop.com opgelost. De oorzaak van het vroegtijdig kapot gaan van het product ligt waarschijnlijk in het feit dat ik het ventilatiesysteem alleen gebruik voor badkamer. Op advies heb ik nu meer ventielen open gezet zodat er meer lucht kan worden afgevoerd. Prima service.

Correcte product en snelle levering

Ventilatierooster besteld.

Ruime keus vlotte levering!

een goede en snelle levering

netjes verpakt en volgens afspraak

Uitstekend! Snel besteld, Netjes geleverd!

Op zoek naar ventilatie materiaal stuit ik op ventilatie shop. Snel gevonden wat ik nodig was, nog sneller thuis ontvangen!

Good price and fast delivery

Nice product and good packaging. The order arrived on time. Good quality. Recommended!

Oke

Oke

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Mooie antraciete airco-ombouw gekocht. Voordeliger dan op de meeste plekken, dus was sceptisch, maar werd snel geleverd en bleek van goede kwaliteit!

Groot assortiment, snelle levering

Goede logistiek!

Snelle en correcte levering van het product.

Het door mij bestelde product werd de volgende dag al geleverd. De gebruiksaanwijzing van het product (buisventilator met naloop functie) was erg summier. Alleen dankzij zelf opgezochte youtube filmpjes kon ik de installatie goed uitvoeren. Op een mail van mij werd lauw gereageerd, jammer.

Snelle levering, goede kwaliteit en een redelijke prijs.

Ik heb meerdere keren materiaal gekocht en steeds was de afhandeling vlot en correct.

Snel en betrouwbaar leverancier

snel, goed, goedkoop en gratis verzending

Ik heb wat ventilatie onderdelen gekocht. In mijn vergelijk op internet kijk ik goed naar de verzendkosten, want daardoor komt de prijs vaak veel hoger uit. Bij ventilatie shop zijn de verzendkosten gratis bij een bepaald bedrag. Dat is TOP. Ventilatie shop levert goede spullen voor een eerlijke prijs. Volgende keer koop ik hier zeker weer.

Top product

Omdat onze buitenunit op twee kunststof balken is opgesteld moest ik de 7 stelpootjes met een draadlengte van M5x25 verlengen. Zo gefixt met koppelboutjes, contramoertjes, en draadeind M5. Mooie aanwinst in onze groene tuin.

Mooie ventilatie doppen

De doppen zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Het ziet er veel eleganter uit dan de eerste die vanuit de bouw waren geplaatst. Erg blij met dit resultaat

21 Boylestraat C

Ede 6718XM