Tevreden

Snelle levering, goede kwaliteit, precies zoals op de afbeelding kwa kleur

Snelle levering en makkelijke website waar alles goed te vinden is.

Goed advies en snel geleverd

Vanwege de afwijkende maten van de luchtroosters die ik zocht, toch maar even telefonisch contact opgenomen. Na het gesprek met de Klantenservice een keuze kunnen maken voor 2 schoepenroosters. Volgende dag geleverd en was de juiste maat. Top!

vertraagde levering

Het bestelproces verloopt vlot met de mogelijkheid een nauwkeurig bezorgmoment te kiezen. In dit geval ookvan belang. In de praktijk wijkt Post.nl ervan af. Dat is vervelend. Product voldoet.

Echt geweldige afhandeling van defect binnen garantie

Enkele weken geleden ging onze mechanische ventilatie na 6 jaar en 10 maanden defect. De lagers maakten enorm lawaai en dit was zeer storend. Er zat echter nog 2 maanden garantie op het product. Contact gezocht met de vriendelijke medewerker, waarna ik een label kreeg om de ventilatiebox (gratis) op te sturen. Na een week kreeg ik te horen dat de box naar de leverancier toegestuurd moest worden en ik enkele weken zonder mechanische ventilatie zou zitten. Er werd echter met mij meegedacht, en er werd mij - wederom kosteloos - een leenbox toegezonden. Deze werkte perfect, had dezelfde aansluitingen en was zo geïnstalleerd. Na enkele weken ontving ik een mail dat onze mechanische ventilatie niet meer te repareren was, en er een nieuwe onderweg was. Een nieuwe - verbeterde en uitgebreidere versie - van onze vorige mechanische ventilatie. Zonder bijbetaling! De volgende dag had ik deze in huis. Vervolgens ontving ik kosteloos een retourlabel om de leenbox terug te zenden en inmiddels draait de nieuwe fluisterstil op zolder. Ventilatieshop: bedankt! Wij zijn enorm blij met deze hele fijne afhandeling, het meedenken en de prettige communicatie! Een tien voor jullie!

Gewoon goed

Duidelijke site, veel leverbaar, snel geleverd, achteraf betalen. Goede communicatie.

Product is zoals omschreven

het was goed geleverd en snel

de roosterwaren goed en snel gelevert en zagen er keurig uit ,kon ze snel monteren.

Net bedrijf die afspraken na komen.

Ook retourzending netjes en snel opgelost.

Slecht.

Zeer slechte bezorging van kastje. 6 telefoontjes gehad hierover. Hopelijk was dit de laatste! Nog niets geleverd. Verwachting ,de laatste keer ,levering tussen 10.15u en 12.15u. Groetjes

Goed product

Het product voldoet aan de verwachtingen. Een minpunt is de levertijd.

Mooi spul

Product komt overeen met beschrijving, vlot geleverd.

Prima keuze

Goed advies en vlotte levering.

Snelle reactie op mijn vraag, met super snelle levering op dezelfde dag, top.

Er waren wat moeilijkheden over een lucht unit die niet meer te leveren was. Alsnog gekeken naar mogelijkheden. En toch weer leverbaar. Top.

Prima en vriendelijke contacten, bovendien een snelle levering.

Telefonische en persoonlijke voorlichting met goede uitleg/adviezen. Levering snel en goed verpakt.

Positief

Informatievoorziening gaat snel en goed via mail. Bestellen bijzonder makkelijk. Leveren snel en correct. Volgende bestelling ga ik weer doen. Blij van zulke webleveranciers!

Prima.

Snel, en correct geleverd.

Goed product

Mooi product voor een goede prijs!

Ik ben tevreden over de snelle service/levering

Prettige en duidelijke website, kon snel het product vinden, snelle en correcte levering de volgende dag

Alles goed verpakt en geen beschadigingen

Zeer snelle levering kwam een dag eerder aan aan

Snel deskundig advies met scherpe prijsaanbieding

Wij waren op zoek naar vervanging van onze Stork Air CMFe afzuiging. Via de klantenservice uitstekend geholpen in de keuze met advies nieuwe Zehnder ventilator in bestaande box. Met uitleg over de geïntegreerde vochtsensor die vooralsnog de aankoop van een extra draadloze schakelaar op de badkamer overbodig maakt (i.vm. Kort rechtstreeks kanaal). Een eerlijk advies zodat wij als klant niet onnodig spullen aanschaffen. Met een linkje in de e-mail meteen naar het juiste product om te bestellen. Ik kan ventilatie-shop zeker aanbevelen.

Super snelle levering tegen concurrerende prijs

Super snelle levering tegen concurrerende prijs. Website ook duidelijk over eigenschappen van de producten

Goede en makkelijke website

Goed overzicht en uitleg van de producten. Snelle levering

Uitstekende service

Ik raad iedereen dit bedrijf aan

21 Boylestraat C

Ede 6718XM