duidelijkheid in wat ik zoek en snel geleverd

Goede uitleg, alles op een rijtje en opgebouwd in detail zodat je niet snel iets vergeet ! Nette prijs en snelle levering .

Prijs netjes snelle levering

goed bedrijf.

Prima top service

Ventilatiebediening besteld maar deze bleek helaas de verkeerde. Snel afgehandeld door Ventilatieshop. Geld wordt teruggestort. Vlotte afhandeling. Bezorging was ook vlot en goed verpakt.

goed en snel

en tegen een goede prijs

Snel gereageerd op mijn retour Toppie

Snel gehandeld

Levering is snel, de het product is goed

Levering kwam de netjes dag na bestelling. Product voldoet.

Zeer tevreden over geleverde spullen

Prijs kwaliteit is prima. Daarbij nog een vlotte levering. Website biedt voldoende keuze.

Prima materiaal voor een schappelijke prijs

Plastic rooster.vervangen door degelijk roestvrij stalen rooster. Snelle levering!

Goede service en snel geleverd. Duidelijke omschrijving op website, ik vond wat ik zocht en artikel was voorradig.

Prima shop

Alles ging naar wens!

Goede kwaliteit en snelle levering

Met weinig moeite had ik ventilatie ventielen besteld die wat moderner zijn dan standaard. snelle levering en goede kwaliteit.

Vlot verzonden en in goede orde geleverd

Vlot verzonden en in goede orde geleverd

Ruime sortering, voldoende keus, snelle levering!

Na het zoeken van het product (geïsoleerde ventilatie buis) kwam ik snel door de catalogus. Vervolgens besteld, betaald en de volgende dag in huis en gemonteerd. Klasse!!

Prima Website

Goede producten Snelle levering

snel en goed geleverd.

Prima stille ventilator.

Prima materiaal en snelle service

Ruime keuze uit materialen en goed aankoop adviezen bij de bestelling. Alles snel geleverd.

Op tijd geleverd, geen zwarte binnenzijde!

product netjes, maar niet zoals omschreven bij aanschaf. de buitenzijde grijs, binnenzijde zwart klopte niet. zelf nog alle binnenzijden moeten spuiten!

Zeer goede ervaring met ventilatieshop.

Buiten de bestelling twee keer contact gehad met de klantenservice. Goede adviesen gekregen met volgens mij deskundige mensen.

Erg goed

Snelle levering. Wel wat weinig informatie over het onderdeel wat wij moesten hebben. Het was even spannend of het zou passen maar dit bleek geen probleem en we hadden de juiste besteld. Mechanische ventilatie is nu bijna niet te horen in huis, in vergelijking met de vorige is dat een groot verschil. Heel erg fijn. Installatie was ook erg simpel.

Snelle levering. Goeie marchandise

Na een tijdje zoeken vond ik precies wat ik nodig had bij de ventilatieshop

Goed aanbod en deze zijn gemakkelijk te vinden. Ook ging het bestellen prima.

Van A tot Z prima.

Dit is zoals een proces van bestelling en levering via internet behoort te verlopen. Eenvoudig, snel en prima kwaliteit van het geleverde materiaal. Deze review geef ik op basis van meerdere ervaringen.

Goeie service!

Meerdere keren bij hen besteld en altijd goed gegaan. Nu had ik een reserve onderdeeltje nodig en ook dat konden ze leveren zonder dat het op de website staat. Topservice!

Makkelijk, snel, correct

Goede info op de website, makkelijk te bestellen, snel en correct geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM