VLOTTE SERVICE

Op website zie je niet altijd precies hoe iets in praktijk eruit ziet, maar ruilen gaat makkelijk en snel. Ook levering ven bestelde spullen vlot en correct

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Vriendelijk, goede service en ook winkel

Op internet besteld maar artikel anders dan verwacht. Naar winkel gereden en personeel heeft advies en alternatieven laten zien, ook kon ik zonder problemen artikel omruilen. Ook bleek er een showroom aanwezig waar diverse ventilatoren, ventielen, kanalen enz te bekijken/horen waren.

Goed product, goede prijs en snelle levering

Ventilatieshop heeft een handige website waarop ik snel mijn spullen kon vinden. De prijzen zijn scherp en de afhandeling was vlot.

Snelle levering en goed prijs.

Het produkt voldoet niet.

Ik kocht een badkamerventilatiepijp doorvoer van Ubbink. Met een kunststof/bitumen slab. Die zou volgens de beschrijving van de ventilatieshop in 98% van de gevallen een dakpanoplossing kunnen vervangen. Na een uur geworstel op het dak bleek ik in die 2% te vallen. Voor mijn type gegolfde dakpan is de slab te klein en te stug. Hij zou kunnen werken bij een platte pan, maar niet voor een oudere gegolfde pan. Ik heb de slab ONDER het pannendak moeten laten vallen en heb er met cement overheen gewerkt. Niet zoals het moet. Maar de namaakloodslab was te gehavend na mijn geworstel om hem nog terug te kunnen sturen. De ventilatiepijp kon er zonder enig probleen doorheen gevoerd worden. Dat weer wel. Dus medeklussers: pas op voor te optimistische beschrijvingen van de produkt mogelijkheden! Het blijft onvoldoende gedetailleerd en teveel gericht op verkoop. Ook niet in het belang van de ventilatieshop want vervolgkoop en tevredenheid blijven dan uit.

Geweldige en snelle service!

Op de site zijn de materialen eenvoudig te bestellen en is alles zonder onzin. Alle genoemde levertijden kloppen precies met wat de site aangeeft. Ik heb een grote bestelling geplaatst van een paar honderd euro, en alles was binnen 48 uur thuis bezorgd! Na bestelling werd je goed op de hoogte gehouden van de verwerking tot verzending. Op Ventilatieshop kun je niet alleen maar ventileren, maar op hun service kun je ook nog eens rekenen!

Prima product en snel geleverd

Ik wilde een vies, vergeeld ventielatierooster uit de jaren 80 vervangen, met een afwijkende maat. Bleken ze precies dezelfde gewoon te hebben, maar dan een frisse, witte, nieuwe. Niet duur, snel geleverd. Blij mee.

Snelle levering, goede service

Snelle levering en mogelijkheid binnen 30 dagen te retourneren.

super product

snelle levering prijs kwaliteit super

Uitgebreid advies en voorlichting gehad over welk product passend zou zijn in mijn situatie. Snelle levering tegen gunstige tarieven.

Duidelijke website, snelle levering, product conform verwachting

Ik had een ventilator voor de douche nodig met automatisch sluitende afdichting wanneer deze is uitgeschakeld. Die heb ik hier kunnen vinden. De levering ging zeer snel, goede track en trace en het product werkt goed.

Heel goede levering.

Top product voor een redelijke prijs !

Uitmuntend...heel tevreden..ga zo door..dank

Het juiste msteriaal..snel geleverd Zeker voor herhaling ...top

Tevreden

Levering conform afspraak en ziet uit als op website. Tevreden over zowel levering als product

Zoals de vorige keren gewoon goed!

Diverse keren gebruik gemaakt, tov een bouwmarkt zijn de prijzen en service uitstekend te noemen.

Goede service.

De garantie werd uitgevoerd zoals beloofd.

goede telefonische hulp bij de keuze. Helaas toch de foute ventilator gekozen. Gemakkelijke retourmogelijkheid.

Materiaal netjes geleverd

Ik heb hier wat vaker besteld en nooit problemen gehad super winkel.

Snel en efficiënt

Product werd snel geleverd en werkt prima.

Prima apparaat wat ruim verpakt

De Zehndler voldoet uitstekend moest alleen het pakket al uitpakken op de parkeerplaats om hem in mijn auto te krijgen. (Postnl afhaalpunt)

Goede en correcte service

Snelle en correcte afhandeling in een woord top

Snel

Snel en goed

Overzichtelijke webshop en snel geleverd

Goede webshop met duidelijke uitleg en snelle levering waar bij je goed op de hoogte wordt gehouden

uitstekend! betrouwbare webshop

prima, ventilator en behuizing was op voorraad en snel geleverd

21 Boylestraat C

Ede 6718XM