!

Makkelijk besteld, Vlot geleverd, Goed verpakt. Ik heb er 1 woord voor. GEWELGIG. Dankjewel.

Snel. Vriendelijk. Goede kwaliteit materiaal.

Veel keuze. Snellevleveeing. Retouren binnen een week afgehandeld.

Snel juiste product geleverd

Duidelijke site

Zeer tevreden.

Prima geregeld Snel, duidelijk met aanvullende informatie die installatie makkelijker maakt. Top

Snelle en correcte afhandeling

had nog geen ervaring , met Ventilatieshop maar erg tevreden tot nu toe.

Jammer

Ik had een ventilator met lamellen besteld en gekregen toen onze badkamer nog in aanbouw was. Later bleek dat de luchtdoorvoer te klein was voor deze ventilator. Ik moest dus een nieuwe bestellen. Jammer was dat ik de eerder gekochte ventilator, nog nieuw in doos, niet meer kon inruilen omdat de retourtermijn een week of twee was verlopen. Een verzoek in die richting werd afgewezen. Jammer dus.

goed product voor redelijke prijs

Aan te bevelen

Zeer overzichtelijke webshop met prima prijzen en service

Ze plezierige ervaring. Een product was niet op voorraad. Bij navraag keurig antwoord gekregen en op de hoogte gebracht door de klantenservice toen het weer op voorraad was. De bestelling wordt snel en keurig geleverd. Materialen zijn top.

Prima service en specifieke informatievoorziening!!

Ik ben telefonisch goed geholpen door deskundig advies!!

Perfect en snel geleverd

Makelijk om te bestellen snel geleverd en duidelijke beschrijving om in elkaar te zetten

Goed en snel geregeld.

makkelijk besteld en snel geleverd

Vis de site is het makkelijk te bestellen alle maten staan erbij. En ze doen wat ze schrijven, snel geleverd zoals afgesproken.

In de ochtend een bestelling geplaatst en in de middag via de mail al de instructies ontvangen. In in de avond werd het product bezorgd. Hoe snel kan het gaan. Top!

Snelle levering van een goed product

Goede omschrijving en eenvoudige installatie Perilex stopconract was al aanwezig, dus vervanging in 45 minuten. Zeer geruisloze afzuigmoter Ook transporteur geeft een zeer accurate aflevertijd, die gaanderweg steeds nauwkeuriger wordt.

Goed geholpen

Ik heb gebeld en goed geholpen door de meden werker en goed uitgelegd top

Mooi vlot geleverd

Is goed

Keurig op tijd geleverd, goede service.

Alleen de slangenklemmen voor Ø60 t/mØ135 zijn helaas veel te zwak. Bij het aandraaien verspringt de band wel erg snel, zodat je er maar weinig spanning op kunt zetten om een slang vast te zetten.

Makkelijk besteld, nog sneller bezorgd 7

Overzichtelijke website, beugels besteld die binnen 24 u bezorgd werden

Prima prijs

Snel geleverd Goede prijs Prima produkt

goede service en supersnelle levering

Eerst telefonisch contact gehad met een ontzettend behulpzame medewerker, daarna de ventilator voor de badkamer besteld die echt heel stil is zoals op de webshop vermeld was. Op dezelfde dag kregen wij het artikel al thuis geleverd.

Op tijd gewenste producten geleverd.

Goed bedrijf!

Goed geholpen, snel verzonden. De producten waren niet (allemaal) wat ik zocht, maar ook retourprocedure was prima. Bij enkele producten is nog net iets meer informatie op de website gewenst

Een snelle juiste levering

Was al blij dat ik deze uitzonderlijke maat in een verloop hier kon kopen.

Alles spullen zijn goed

Alles prima (alleen let op er zou volgens mij Mischien plastic dop op de metaal buizen doen vanwege vervoer v postorder bedrijf dan scheur de onderkant niet open)binnenkort weer bestellen prima zaak,lekker snel

Kwalitatief product voor een nette prijs.

Nette website en keurige keuzes. Prijzen zijn netjes. Aanrader wat mij betreft

21 Boylestraat C

Ede 6718XM